Marina Visconti: Δες με και let me be your fantasy.
Σου λέει, let me be your fantasy, πάρε δουλειά για το σπίτι (video)
31/03/2024
AngelaRaven: Είναι the majestic γυναίκα για καλό κρεβάτι.
«Τα πόδια μου παίζουν the majestic footjob» (video)
03/04/2024
Marina Visconti: Δες με και let me be your fantasy.
Σου λέει, let me be your fantasy, πάρε δουλειά για το σπίτι (video)
31/03/2024
AngelaRaven: Είναι the majestic γυναίκα για καλό κρεβάτι.
«Τα πόδια μου παίζουν the majestic footjob» (video)
03/04/2024

«Εχω miracle eyes and lips και παίρνω τέλειες πίπες» (video)

AyselMoore:; «Εχω miracle eyes and lips και μεγάλα βυζιά».

Στην περίπτωση αυτού του θηλυκού τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ενός θηλυκού που σου λέει πως έχει miracle eyes and lips.
Πρόκειται για την AyselMoore (θα τη βρεις ΕΔΩ), μια καυτή λατίνα από την Κολομβία. Η οποία, όπως λέει από την πρώτη στιγμή που έκανε σεξ, κατάλαβε πως την τρελαίνουν οι πίπες.
Οπως λέει ενθουσιάζεται να παίρνει πίπες. Επίσης λέει ότι ενθουσιάζεται με τις πίπες και όποιος δοκίμασε την τέχνη της, του έμεινε αλησμόνητη. Αλλωστε όταν κάνεις κάτι με ενθουσιασμό, τότε αγγίζεις την τελειότητα.
Ποιο είναι το μυστικό της, όμως, για την τέλεια πίπα; Ολα τα αποκαλύπτει ξεκινώντας από την ποικιλία των κινήσεων. Πρώτα σε παίρνει στο χέρι της, στον παίζει και παίρνει φωτιά καθώς γίνεσαι όλο και πιο σκληρός.
Μετά αρχίζει να στον φιλάει με τα χείλια της. Αρχικά στην κορυφή και μετά σε όλον τον κορμό. Μέχρι που φτάνει στα μπαλάκια, στα οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Υστερα τυλίγει τα χείλια της γύρω σου και σε παίρνει βαθιά μέχρι τον λαιμό της.

«Εχω miracle eyes and lips και μεγάλα βυζιά»

Υστερα, στο παιχνίδι μπαίνει η γλώσσα. Την οποία η ίδια έχει μεγάλη και στον γλείφει, μέχρι να νιώσει ότι λιώνεις και δεν αντέχεις άλλο. Ολη, δε αυτή την ώρα, σου μιλάει βρώμικα ενώ δεν έχει πρόβλημα να της κρατάς το κεφάλι ή τα μαλλιά.
Ομως το καλύτερο στο φυλάει για το τέλος. Μόλις καταλάβει ότι έρχεσαι, σε παρακαλάει, σε ικετεύει να τελειώσεις στο στόμα της. Καυλώνει απίστευτα να τα νιώθει να εκσφενδονίζονται στη γλώσσα, στο στόμα στον λαιμό της.
Αν δε, στην αρχή της χαϊδεύεις τα μεγάλα βυζιά και τις ρώγες της, παίρνει φωτιά και βγαίνει από τα όρια. Οπότε, βάζει τα δάχτυλά της στην κλειτορίδα, την τρίβει δυνατά και τελειώνει και εκείνη μαζί σου.
Μάλιστα καμαρώνει με την τεχνική της το webcam girl, και λέει, πως αν και είναι μόλις 25 χρονών, παίρνει τις καλύτερες πίπες από όλα τα κορίτσια. Πάντως ένα τέτοιο θηλυκό θες, να σε απογειώσει, με το κορμί του και με τα miracle eyes and lips.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *