Η Lil Vos γιορτάζει κάθε μέρα την παγκόσμια ημέρα του άντρα.
Την παγκόσμια ημέρα του άντρα τη γιορτάζει κάθε μέρα (video)
20/11/2023
Που να σαι τώρα σου φωνάζει η AliviaAwesome.
«Που να σαι τώρα; Ελα να ψαχουλέψεις τα καπούλια μου» (video)
21/11/2023
Η Lil Vos γιορτάζει κάθε μέρα την παγκόσμια ημέρα του άντρα.
Την παγκόσμια ημέρα του άντρα τη γιορτάζει κάθε μέρα (video)
20/11/2023
Που να σαι τώρα σου φωνάζει η AliviaAwesome.
«Που να σαι τώρα; Ελα να ψαχουλέψεις τα καπούλια μου» (video)
21/11/2023

Ερωτικές στιγμές και χρώματα στα γυμνά του Patrick Rupp

Αισθησιακές στιγμές και χρώματα από τον Patrick Rupp.

Είναι ένας καλλιτέχνης φωτογράφος, ο οποίος έχει πάθος με το γυμνό και στη δουλειά του απαθανατίζει ερωτικές στιγμές και χρώματα.
Γενικά, ο Patrick Rupp έχει πάθος με τη φωτογραφία. Εργάζεται ως free lancer και αναλαμβάνει εμπορικές δουλειές, όπως και προσωπικές ή οικογενειακές φωτογραφίσεις. Είτε στο οργανωμένο στούντιό του, είτε σε σπίτια, είτε στην ύπαιθρο.
Επίσης, κάνει και Boudoir φωτογραφίσεις. Αυτές, που παίρνει τη γυναίκα, τη ντύνει με εσώρουχα, ή με vintage ρούχα και της κάνει μια φωτογράφιση ζωής. Πολύ αισθησιακή, ώστε να ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή της.
Οπως λέει στις γυναίκες, «Μαζί σας δημιουργούμε εικόνες υψηλής ποιότητας και μοναδικές. Για τις οποίες θα είστε περήφανες τα επόμενα χρόνια. Εξάλλου, δεν είναι κάθε μέρα που φωτογραφίζεστε έτσι. Αυτές οι εικόνες πρέπει να είναι μια υπέροχη ανάμνηση».
Στο site που έχει, γράφει για τον εαυτό του: «Είμαι ένας παθιασμένος φωτογράφος. Φωτογραφίζω γάμους, ανθρώπους, τη φύση και τα αυτοκίνητα εδώ και χρόνια (πριν από δέκα χρόνια ξεκίνησε).

Καλλιτεχνικές στιγμές και χρώματα

Εχω εκπαιδευτεί πάνω στα κομπιούτερ και στο σχέδιο. Οπότε, δίνω μεγάλη σημασία στην ψηφιακή επεξεργασία της εικόνας. Με ενδιαφέρει η καλλιτεχνική, η αισθητική πλευρά της φωτογραφίας, ώστε να αντανακλά τον δικό μου τρόπο σκέψης».
Συνεργάζεται με επαγγελματίες μοντέλα. Αλλά στο site του έχει τρόπο επικοινωνίας, για οποιαδήποτε γυναίκα θέλει να ακολουθήσει το επάγγελμα. Είτε θέλει να κάνει γυμνά, είτε πόζες με εσώρουχα.
Ζητάει από τα μοντέλα του να αφήνουν τον εαυτό τους ελεύθερο και να παίρνουν αισθησιακές πόζες. Τη στιγμή που εκείνος φροντίζει να αναδεικνύει την ομορφιά του γυμνού γυναικείου κορμιού.
Οπως θα δείτε στις εικόνες, απαθανατίζει με πολύ ερωτικό τρόπο, τους πισινούς και τους θάμνους. Σε αυτό που δίνει μεγάλη σημασία είναι τα στήθια. Δεν τον ενδιαφέρει να είναι λεπτό το μοντέλο, αρκεί να είναι προικισμένο στον κόρφο του.
Ο Γερμανός κάνει ασπρόμαυρες, αλλά και έγχρωμες φωτογραφίες, ανάλογα με την αισθητική που του βγάζει το μοντέλο. Απαθανατίζει γυμνές στιγμές και χρώματα.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *