Υπέροχες φωτογραφίες με την Ανδρομάχη Ξένου, στο Playboy.
Υπέροχες φωτογραφίες της Ανδρομάχης Ξένου στο Playboy
19/10/2023
Γαλλικός καφές παρέα με την Calypso Muse.
Γαλλικός καφές και μπισκοτάκια στο γυμνό κορμί της (video)
19/10/2023
Υπέροχες φωτογραφίες με την Ανδρομάχη Ξένου, στο Playboy.
Υπέροχες φωτογραφίες της Ανδρομάχης Ξένου στο Playboy
19/10/2023
Γαλλικός καφές παρέα με την Calypso Muse.
Γαλλικός καφές και μπισκοτάκια στο γυμνό κορμί της (video)
19/10/2023

Ελα να παίξουμε πολύ βρόμικα παιχνιδάκια (video)

Ελα να παίξουμε λέει πρόστυχα το θηλυκό της διπλανής πόρτας.

Αχ! Αυτά τα θηλυκά. Τα τσαχπίνικα, τα σκανταλιάρικα. Που σε προκαλούν και σου λένε όλο υπονοούμενα: Ελα να παίξουμε.
Σαν το θηλυκό της διπλανής πόρτας, το οποίο από τον Φεβρουάριο του 2020, άνοιξε λογαριασμό στο Reddit και βάλθηκε να μας τρελάνει. Ανεβάζοντας γυμνά βίντεο και φωτογραφίες και να μας τα δείχνει όλα.
Τι μας λέει η Throwaway_for_nudes; Πως όταν ξέρει πως βλέπουμε τα γυμνά της, γίνεται πολύ υγρή. Θέλει να της γράφουμε πρόστυχα σχόλια για την κορμάρα της και να φτιάχνεται τρελά.
Αλλά και εκείνη απαντάει και μας λέει τις φαντασιώσεις της. Της αρέσουν τα παιχνιδάκια, αρκεί να μην είναι αθώα. Το καλύτερό της είναι να κάνει σόλο σεξ, αλλά όχι μόνη της. Θέλει να έχει δίπλα της το αρσενικό και να το βλέπει να παίρνουν φωτιά οι χούφτες του.
Εχει πολύ βρόμικο μυαλό. Θα περνάει και θα τρώει καλά ο γκόμενός της. Αλλά μην την αδικούμε κι’ όλας. Δεν πρόκειται για καμιά τσούλα. Για μια γυναίκα πρόκειται που μας δείχνει την κορμάρα της και θέλει πρόστυχη κουβεντούλα.

Ελα να παίξουμε πονηρά και άτακτα

Γνωρίζει πως τα καλά κορίτσια δεν ξενυχτάνε και ανήκουνε σε έναν όταν αγαπάνε. Πως τα καλά κορίτσια δεν μεθάνε και στο σπίτι, πάντα νωρίς γυρνάνε. Επειδή, λοιπόν, δεν θέλει να τα φορέσει στον γκόμενο, επέλεξε να κάνει αυτό.
Πάντως δεν μας χαλάει. Πετάμε τη σκούφια μας για να δούμε τα γυμνά της. Πως άλλωστε θα γινόταν αλλιώς, όταν πρόκειται να δεις ένα κώλο αριστούργημα, έναν κώλο που σε ζαλίζει σαν τον κρυφοκοιτάς και που σε κάνει να λες.. «ή ταν ή επί τας»!
Ασε, δε τις βυζάρες της. Καθόσον βυζάρες είναι που τις λιγουρεύεσαι, τις λαχταράς. Μεγάλε, στρογγυλές και στητές. Με ρώγες μεγάλες, πεταχτές, σκληρές, που αν ήταν μπροστά στο πρόσωπό σου, θα κόντευαν να σου… βγάλουν το μάτι!
Και είναι να λιμπίζεσαι και τα μπούτια της και τον ξυρισμένο… θάμνο της. Μα πάνω απ’ όλα θα ήθελες να την έχεις δίπλα σου και με νάζι να σου λέει: Ελα να παίξουμε.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *