Η Rebeeca Louise δεν θα σου πει ποτέ good night.
Ξαπλωμένο ανάσκελα, μπρούμυτα σου λέει good night
24/10/2023
Ρώτα τη Niki Skyler. Θα σου έλεγε ποτέ, είσαι το ταίρι μου;
Τι πρέπει να κάνεις για να σου πει είσαι το ταίρι μου (video)
25/10/2023
Η Rebeeca Louise δεν θα σου πει ποτέ good night.
Ξαπλωμένο ανάσκελα, μπρούμυτα σου λέει good night
24/10/2023
Ρώτα τη Niki Skyler. Θα σου έλεγε ποτέ, είσαι το ταίρι μου;
Τι πρέπει να κάνεις για να σου πει είσαι το ταίρι μου (video)
25/10/2023

«Ελα και θα δεις τι θα σου κάνω με το στόμα μου» (video)

Ελα και θα δεις τι θα σου κάνω, λέει η AnneThompson .

Είναι πολλά τα θηλυκά που δεν καπνίζουν. Ούτε τσιγάρο, ούτε πούρο. Εκτός από μια περίπτωση. Ποια; Ελα και θα δεις.
Η περίπτωση αυτή που λέμε, είναι να έχει το πούρο… νεύρο. Τότε, λοιπόν, το… φουμαίρνουν σαν χαρμάνια. Ρουφάνε… τζούρες δυνατές και δεν ησυχάζουν μέχρι να τελειώσουν με την τελευταία… ρουφηξιά.
Ολα τα θηλυκά αυτές τις… φούμες γουστάρουν. Τις πίπες. Προς μεγάλη τέρψη δική μας. Το λέει και η AnneThompson (θα τη βρεις ΕΔΩ). Πως το θηλυκό το σωστό, ακόμα και το πιο ντροπαλό, ποτέ δεν θα πει, όχι για μία πίπα.
Μπορεί να χαμουρεύεται μαζί σου με τις ώρες. Αλλά στο τέλος, για τους δικούς του λόγους λόγους να μην σου κάτσει. Αλλά την πίπα θα στην πάρει. Και γιατί το γουστάρει και για να σε ανακουφίσει.
Αλλά ποια είναι η Anne που σου έλεγα προηγουμένως; Μα το webcam girl με τις πλούσιες καμπύλες, το οποίο στα 37 του χρόνια έχει μεγάλη εμπειρία σε αυτά. Και ξέρει από τις φίλες και τις συναδέλφους της, πως όλες γουστάρουν τις πίπες.

Ελα και θα δεις πως θα σε τρελάνει

Το… milfέιγ είναι καθηγήτρια στις πίπες. Εχει ένα μυστικό. Το σάλιο. Λατρεύει να σε παίρνει στο στόμα και να τυλίγει τα σαρκώδη της χείλη γύρω σου, σε σημείο που να μην μπορείς να κρατηθείς. Μας το δείχνει στο βίντεο με τα sex toys της.
Της αρέσει να γονατίζει, να πέφτει στα τέσσερα, να ξαπλώνει ανάσκελα και να… φουμαίρνει με πάθος ένα σκληρό… πούρο με νεύρο. Αλλωστε, ότι κάνει, το κάνει με πάθος. Ειδικά όταν είναι στο κρεβάτι.
Είναι μια αφράτη γυναίκα, όχι παχουλή, που έχει μπόλικα προσόντα. Τα μυτερά στήθια της είναι πολύ υποσχόμενα και δραστήρια. Τα καπούλια της είναι μεγάλα και σχηματίζουν έναν τροφαντό και ζουμερό κώλο.
Το μελαχρινό έχει μπουτάρες. Μεστωμένες. Ανάμεσά τους, δε, βρίσκονται δυο χειλάρες παχουλές. Οι οποίες ανοίγουν και αποκαλύπτεται η ροζ τρυπούλα του. Ποτέ δεν ξυρίζει τις μαύρες τριχούλες στον φουντωτό του… θάμνο.
Οταν της πεις πως θα μπεις στο δωμάτιό της αν σου πάρει πίπα, ξέρεις τι θα σου πει; Ελα και θα δεις.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *