Terri Lou: Να κάνεις push ups στα μεγάλα καπούλια της.
Θέλει να κάνεις push ups στις ζουμερές καμπύλες της (video)
03/03/2024
Itstaniarae: Μια υποσχόμενη νέα γυναίκα με πάθος για τις πίπες.
Μια υποσχόμενη νέα γυναίκα πουλάει τα εσώρουχά της
06/03/2024
Terri Lou: Να κάνεις push ups στα μεγάλα καπούλια της.
Θέλει να κάνεις push ups στις ζουμερές καμπύλες της (video)
03/03/2024
Itstaniarae: Μια υποσχόμενη νέα γυναίκα με πάθος για τις πίπες.
Μια υποσχόμενη νέα γυναίκα πουλάει τα εσώρουχά της
06/03/2024

Εγινε global star για τα ασύμμετρα βυζιά του (video)

Evita Lima: Εγινε global star και για τα χείλια της (τα κάτω).

Ηθοποιοί, μοντέλα, πορνοστάρ, όλες οι διάσημες έχουν ένα χαρακτηριστικό για το οποίο ξεχωρίζουν και γίνονται global star.
Είτε είναι η σπάνια ομορφιά τους, είτε το αψεγάδιαστο κορμί τους, είτε είναι η λαγνεία και ο αισθησιασμός τους, που τις οδηγούν στην κορυφή. Μην ξεχνάμε βέβαια, ότι πολλές φορές συμβάλλουν το ταλέντο και ο επαγγελματισμός τους.
Αλλά παγκόσμια αστέρια γίνονται και οι λιγότερο όμορφες. Ακόμα και εκείνες που έχουν ως χαρακτηριστικό μια ατέλεια στο κορμί τους. Που το επιδεικνύουν, τρελαίνεται ο κόσμος και τρέχει να το δει ξανά και ξανά.
Οπως συμβαίνει με αυτό το μελαχρινό θηλυκό. Την Evita Lima, η οποία δεν το συζητάμε, είναι ένα κουκλί και μια φοβερή κορμάρα (εδώ στο RYSKYART). Διάσημη, όμως, στον χώρο των adult models, έγινε για μια ατέλεια που έχει στο σώμα της.
Ποια είναι αυτή; Μα τα ασύμμετρα βυζιά της. Δεν λέμε τίποτα. Βυζάρες διαθέτει η γυναίκα και είναι απολύτως φυσικές. Αν προσέξεις όμως καλά, θα δεις πως το δεξί βυζί της, είναι λίγο μεγαλύτερο από το αριστερό.

Εγινε global star και για τα χείλια της (τα κάτω)

Ετσι τα έφτιαξε η φύση. Αυτή η ασυμμετρία είναι που την οδήγησε στην κορυφή. Πάντως όλοι οι fans της συμφωνούν πως τα βυζιά της είναι λαχταριστά και σφριγηλά και ας διαφέρουν σε μέγεθος.
Επίσης έχει και μια άλλη, όχι ατέλεια, ιδιαιτερότητα θα έλεγα. Στον… θάμνο της αυτή τη φορά. Αν προσέξεις τα χείλια που βρίσκονται ανάμεσα στα μπούτια της, θα δεις πως είναι μεγαλύτερα από όσο θα πρέπει και έχουν ένα ροζ χρωματάκι.
Αλλο ένα χαρακτηριστικό της, που την έκανε αστέρι. Παρ’ όλα αυτά, ποιος δεν είναι αυτός που λιμπίζεται την Ουκρανή, ποιος δεν τη βλέπει σαν ξερολούκουμο! Ποιος είναι εκείνος που δεν θα πλήρωνε όσο – όσο για να του γυρίσει την πλάτη!
Βλέπεις είναι και τα καπούλια της, που σου κόβουν την ανάσα. Πολύ ωραίος, στρογγυλός κώλος, σφιχτός και πεταχτός. Τριάντα χρονών είναι σήμερα, έχει αποσυρθεί, αλλά έχει μείνει στην ιστορία ως global star.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *