Christy White: Τα hot shots σε ελληνικά στούντιο.
Τα hot shots της Ελληνίδας Christy White στην παραλία (video)
10/03/2024
Η Sophia Leone μελαμψή και εξωτική με Κολομβιανές ρίζες.
Η Sophia Leone δεν μένει πια εδώ (video)
12/03/2024
Christy White: Τα hot shots σε ελληνικά στούντιο.
Τα hot shots της Ελληνίδας Christy White στην παραλία (video)
10/03/2024
Η Sophia Leone μελαμψή και εξωτική με Κολομβιανές ρίζες.
Η Sophia Leone δεν μένει πια εδώ (video)
12/03/2024

«Είμαι the queen of heaven και τα θέλω όλα» (video)

Scarlet Skies: Είναι the queen of heaven η κοκκινομάλλα.

Νάτηνε, εδώ είναι, τη βρήκαμε και είναι και βασίλισσα. Ετσι λέει, τουλάχιστον. Εχει, όμως το θάρρος να πει πως είναι the queen of heaven.
Αλλά του άλλου του παραδείσου. Εκείνου που είναι μαζεμένα τα ουρί, τα ξανθιά, τα μελαχρινά, τα κοκκινομάλλικα. Τα τσουπωτά, τα κανονικά, τα κοκκινομάλλικα. Τα οποία σε περιμένουν (χτύπα ξύλο) να σου χαρίσουν την ηδονή στην άλλη ζωή.
Ποια είναι, όμως η βασίλισσα; Μα είναι η Scarlet Skies, που τα θέλει όλα κι τα κάνει όλα. Είναι ένα αμερικανάκι, το οποίο δηλώνει bisexual, για να μην σου πω πως γουστάρει περισσότερο τις γυναίκες από τους άντρες.
Λοιπόν, μεγάλωσε σε μια φάρμα με τη γιαγιά της και πήρε πτυχίο στην ψυχολογία. Ετσι, άρχισε να εργάζεται ως life coach, αλλά ήρθε ο covid και της έκοψε τα πόδια. Πώς να δουλέψει μέσα στην καραντίνα.
Οπότε άρχισε να πουλάει μέσα από το Twitter γυμνές φωτογραφίες της. Μετά και κάποια βιντεάκια. Η δουλειά πήγαινε καλά και άνοιξε σελίδα στο Onlyfans, με αποτέλεσμα να έχει περισσότερα έσοδα.

Είναι the queen of heaven η κοκκινομάλλα

Εκεί την ανακάλυψαν οι ατζέντηδες και έκανε το ντεμπούτο της στον χώρο του πορνό, στα 22της χρόνια. Τέσσερα χρόνια μετά, η κοκκινομάλλα έχει καταξιωθεί και κάνει πολλές σκηνές (εδώ θα τη δούμε στο NUBILE FILMS).
Ομως δεν έμεινε εκεί. Πλέον κάνει ζωντανά σόου στην κάμερα και οι φίλοι της τρελαίνονται με το λυγερό κορμί της. Οπως και με τα μικρά στήθια της, τις μικρές και πεταχτές ρώγες και τον στρογγυλό, μικρό πισινό της.
Επίσης σε μια συνέντευξή της έχει πει πως έχει φετίχ, να βλέπει στην κάμερα τους άντρες να τον παίζουν μόνοι τους και τους ζητάει τα βίντεο. Σε άλλη ερώτηση, για το αν χρησιμοποιεί sex toys, όταν κάνει σόλο σεξ, ή λεσβιακό, είχε πει:
«Εντάξει, πλάκα έχουν οι δονητές, αλλά προτιμώ να τελειώνω από ένα γυναικείο στόμα». Εχει μεγάλη φαντασία το κορίτσι, αλλιώς δεν θα μπορούσε να είναι the queen of heaven.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *