Ποια νομίζεις ότι είμαι, σου λέει η sayyestoxtina.
«Ποια νομίζεις ότι είμαι; Η αφράτη γειτόνισσά σου» (video)
09/11/2023
Το ήσυχο κορίτσι η Cate Sharpe.
Το ήσυχο κορίτσι ξεσάλωσε και έγινε βιτσιόζικο (video)
10/11/2023
Ποια νομίζεις ότι είμαι, σου λέει η sayyestoxtina.
«Ποια νομίζεις ότι είμαι; Η αφράτη γειτόνισσά σου» (video)
09/11/2023
Το ήσυχο κορίτσι η Cate Sharpe.
Το ήσυχο κορίτσι ξεσάλωσε και έγινε βιτσιόζικο (video)
10/11/2023

Δες καθαρά τι κάνω με τις βυζάρες μου (video)

Δες καθαρά ότι σου δείχνει η Holly Garner.

Τα θηλυκά όταν στα δείχνουν τα απόκρυφά τους θέλουν να είσαι συγκεντρωμένος. Σε ότι σου δείχνουν. Στο φωνάζουν: Δες καθαρά.
Ειδικά οι γυναίκες που αποφασίζουν να σου δείξουν τα μεγάλα βυζιά τους. Που καμαρώνουν γι’ αυτά. Καθόσον σου λένε εγώ σου δείχνω τις βυζάρες μου κι’ εσύ δεν τις τρως, δεν τις ρουφάς με τα μάτια;
Τα θηλυκά λατρεύουν τα μεγάλα βυζιά τους. Τα φροντίζουν καθημερινά. Φοράνε αβυσσαλέα ντεκολτέ. Στενά φορέματα. Μπλούζες χωρίς σουτιέν. Οταν δε γυρνάνε σπίτι τα ξεγυμνώνουν και ανεβάζουν βίντεο στο ίντερνετ.
Νοιώθουν μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αισθάνονται υπερβολικά σέξι. Χαίρονται να τους λες πως τα μεγάλα βυζιά τους είναι όμορφα, συναρπαστικά, σημαντικά και υπέροχα. Να τους λες πως μοιάζουν με βουνά.
Ενα τέτοιο θηλυκό είναι και η Holly Garner. Η ρωσιδούλα, που μόλις έγινε 21 χρονών, τα πέταξε όλα για να χορτάσουν τα αρσενικά με τις καμπύλες της και φυσικά με τις βυζάρες της. Τέσσερα χρόνια μετά, συνεχίζει ακάθεκτη.

Δες καθαρά τις μεγάλες ρώγες μου

Είναι στρουμπουλό θηλυκό, με στρουμπουλά μαγουλάκια. Ολα στρουμπουλά τα έχει πάνω του. Με σάρκα, μπόλικη, να απλώνεις το χέρι σου χαϊδεύεις, να χουφτώνεις τα στρουμπουλά του πιασίματα, να χαίρεται η ψυχή σου.
Είναι αυτό το γεμιστό με καυτή κρέμα… γαλακτομπούρεκο. Ξεχύνονται τα μεγάλα, λαχταριστά βυζιά του από το μπικίνι και θέλεις να χωθείς ολόκληρος ανάμεσά τους, να τρίβονται πάνω σου.
Τα γεμάτα σάρκα μπούτια του Τι μπουτάρες! Ποίημα! Θες τα καπούλια του. Θέλεις να το ξαπλώσεις στο γκαζόν και να κάνεις πλονζόν πάνω στον τροφαντό του κώλο. Πλούσια τα ελέη του 25χρονου.
Εδώ πρέπει να πούμε πως οι βυζάρες που κρέμονται στον κόρφο του δεν έχουν υποστεί σε προσθετική επέμβαση. Γι’ αυτό και έχουν υποκύψει στον νόμο της βαρύτητας. Είναι πολύ νέο το θηλυκό για να έχουν πέσει.
Το κακό είναι ότι σε αυτό το βίντεο (είναι από τα στούντιο PINUP FILES) δεν ξεγυμνώνονται τελείως και δεν μας δείχνει κάτι άλλο. Φοράει το κάτω μέρος του μαγιό και κρύβει τον θάμνο και τον κώλο του.
Τις βυζάρες του θέλει να χορτάσεις και σου φωνάζει. Δες καθαρά.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *