Η Kendra Roll ψάχνει για μια ελεύθερη σχέση.
Μελαμψό ψάχνει για μια ελεύθερη σχέση (video)
28/10/2023
Μια ζωή την έχουμε και θα γλεντήσουμε τις καμπύλες της Mesmer Rose.
Μια ζωή την έχουμε και θα τη γλεντήσουμε με πιασίματα (video)
30/10/2023
Η Kendra Roll ψάχνει για μια ελεύθερη σχέση.
Μελαμψό ψάχνει για μια ελεύθερη σχέση (video)
28/10/2023
Μια ζωή την έχουμε και θα γλεντήσουμε τις καμπύλες της Mesmer Rose.
Μια ζωή την έχουμε και θα τη γλεντήσουμε με πιασίματα (video)
30/10/2023

Γουστάρει τα λουκάνικα φραγκφούρτης και τις πίτσες (video)

Τα λουκάνικα φραγκφούρτης είναι τα αγαπημένα της GraceMonroe.

Ποια υγιεινή διατροφή, τώρα. Το θέμα είναι να γλυκαθεί ο καταπιόνας. Οπότε τι θα έχει το μενού; Πίτσες και λουκάνικα φραγκφούρτης.
Αϊντε και κανά χάμπουργκερ και κανά βρόμικο, από αυτά που ψήνει η καντίνα. Ποιο σουβλάκι; Το πιτόγυρο ανήκει στην υγιεινή διατροφή! Κρεατάκι τρως. Τσιτσί. Ψητό γουρουνάκι και κοτοπουλάκι.
Εδώ το θέμα είναι να φας βρόμικα. Να κάνεις συλλογή από τριγλυκερίδια. Να χτυπήσουν κόκκινο οι χοληστερίνες. Να πιεις και τις κρασάρες σου, τις ρακές σου και εκστασιασμένος να αναφωνήσεις: Να ‘χαμε και μια… εφημερίδα!
Καλομελέτα κι’ έρχεται. Την έχεις και την… εφημερίδα. Ο… τίτλος της είναι GraceMonroe (θα τη βρεις ΕΔΩ). Χωρίς fake news. Οτι λέει είναι αλήθεια. Δεν είναι μόνο ότι το λέει, αλλά το κάνει κι’ όλας.
Τρελαίνεται για τα βρόμικα. Οταν βρίσκεται με τις φίλες της από την πιτσαρία παραγγέλνουν. Ξεχωριστή θέση στις προτιμήσεις της, έχει βέβαια το χοτ ντογκ. Τα σκίζει, αρκεί να είναι πικάντικα.

Τρελαίνεται για τα λουκάνικα φραγκφούρτης

Οπως είπαμε γουστάρει πολύ τα βρόμικα. Γενικώς. Ακόμα και στο κρεβάτι τα βρόμικα θέλει. Τις άλλες… πίτσες. Οπως και τα άλλα… λουκάνικα. Τα σκληρά. Τα ντούρα. Εκείνα που είναι ζωντανά.
Το webcam girl είναι λυγερόκορμο και λεπτοκαμωμένο. Ενα ολόδροσο ξεπεταρούδι. Λίγο καιρό τσιτσιδώνεται και κάνει κόλπα μπροστά στην κάμερα. Βλέπεις είναι μόλις είκοσι ενός χρονών.
Είναι ένα μελαχρινάκι, το οποίο θέλει να σου αποκαλύψει τον… εσωτερικό του κόσμο. Ξαπλώνει στο κρεβάτι, ανοίγει τα πόδια και τραβάει με τα δάχτυλά του τα χείλια που έχει ανάμεσα στα πόδια. Για να γνωρίσεις το εσωτερικό της ροζ τρυπούλας του.
Αλλά επειδή θέλει να γνωρίσεις όλα τα ενδότερά του, γυρίζει από πίσω. Φέρνει τα χέρια στα καπούλια του και τα τραβάει δυνατά. Τα ανοίγει διάπλατα. Θέλει να έχεις πλήρη θέα στην τρυπούλα που έχει στον στρογγυλό του κώλο.
Ανοιχτό σε όλα είναι το θηλυκό. Που τρελαίνεται για όλα τα βρόμικα. Μα πιο πολύ για τα σκληρά, τα ντούρα, τα λουκάνικα φραγκφούρτης!

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *