Το σώμα που ζητάς ανήκει στην Kate Dyakonova.
Το σώμα που ζητάς σαν ζητιάνος είναι εδώ ολόγυμνο
30/10/2023
Ο κόσμος φλέγεται με τη JulietteMcQueen.
Ο κόσμος φλέγεται με τις ζουμερές καμπύλες του (video)
31/10/2023
Το σώμα που ζητάς ανήκει στην Kate Dyakonova.
Το σώμα που ζητάς σαν ζητιάνος είναι εδώ ολόγυμνο
30/10/2023
Ο κόσμος φλέγεται με τη JulietteMcQueen.
Ο κόσμος φλέγεται με τις ζουμερές καμπύλες του (video)
31/10/2023

Γουστάρει έπαρση σημαίας και πολλές καβάλες (video)

Η AlexiaNova ξέρει πως να πετυχαίνει έπαρση σημαίας.

Οποια στάση κι’ αν γουστάρει το θηλυκό στο σεξ, προϋπόθεση είναι μία. Να έχει προηγουμένως προηγηθεί η έπαρση σημαίας!
Αλλιώς κλάφτα Χαράλαμπε. Μια και μιλάμε για στάσεις στο κρεβάτι, υπάρχει μία που είναι η αγαπημένη των θηλυκών. Το cowgirl. Η ιππασία. Η καβαλαρία. Τα περισσότερα, με αυτή τη στάση βιώνουν έντονους οργασμούς, όπως λένε σε συζητήσεις στο Reddit.
Οπως λένε οι γυναίκες εκεί, τις διευκολύνει να ελέγχουν τον ρυθμό και τη δύναμη της διείσδυσης. Επίσης είναι η στάση που μπορούν να το πάρουν όσο βαθιά μέσα τους θέλουν. Επίσης η κλειτορίδα τους έχει συνεχή τριβή πάνω σου.
Ασε που γουστάρουν πολύ να βλέπουν τις εκφράσεις που παίρνεις. Τρελαίνονται επίσης να σου φέρνουν τα βυζιά τους μέσα στη μούρη σου. Λατρεύουν, δε, όπως χτυπιούνται πάνω σου, να τους δίνεις χαστουκάκια στα καπούλια.
Ενα τέτοιο θηλυκό έχουμε σήμερα. Το οποίο θέλει τα αρσενικά να ξαπλώνουν για να τα καβαλάει. Το ίδιο κάνει και με τα sex toy του, όταν κάνει σόλο σεξ. Πάντα γονατιστή είναι στο κρεβάτι η AlexiaNova (θα τη βρεις ΕΔΩ).

Με την έπαρση σημαίας όλα γίνονται

Είναι μελαχρινό το θηλυκό με μακριά μαλλιά, που αν τα ρίξει μπροστά από τους ώμους, σκεπάζουν τα στήθια του και παίρνει μια όψη μοιραίας γυναίκας, αισθησιακής. Είναι ένα κορμί μινιόν, το οποίο όταν πέφτει στο κρεβάτι γίνεται τίγρης και σε ξεσηκώνει, σε αναστατώνει.
Στο webcam girl αρέσει να λατρεύεις το κορμί της, να το χαϊδεύεις, να το φιλάς τρυφερά. Στα μικρά στήθια του με τις μικρές, σκούρες ρώγες, στα καπούλια του και κυρίως στα χείλια που έχει ανάμεσα στα μπουτάκια του.
Η 33χρονη, λέει πως θέλει να είναι από πάνω σου γιατί θέλει να σε βλέπει να ερεθίζεσαι βλέποντας τον πόθο και τη λαγνεία μέσα στο βλέμμα της. Αλλά και γιατί θέλει να σε παίρνει ολόκληρο πολύ βαθιά μέσα της.
Σε θέλει σκληρό αρκετή ώρα, να έχεις αντοχές. Ξέρει, δε, τις τεχνικές για να σε προετοιμάζει και να πετυχαίνει την έπαρση σημαίας.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *