Το καλύτερο παιχνίδι του κόσμου είναι η AbigailMcGee.
Το καλύτερο παιχνίδι του κόσμου το θέλω μέσα μου (video)
10/01/2024
ChanellRose: Μια άτακτη καθηγήτρια με ταλέντο στις πίπες.
Μια άτακτη καθηγήτρια σου παραδίδει ιδιαίτερα (video)
11/01/2024
Το καλύτερο παιχνίδι του κόσμου είναι η AbigailMcGee.
Το καλύτερο παιχνίδι του κόσμου το θέλω μέσα μου (video)
10/01/2024
ChanellRose: Μια άτακτη καθηγήτρια με ταλέντο στις πίπες.
Μια άτακτη καθηγήτρια σου παραδίδει ιδιαίτερα (video)
11/01/2024

Γλέντι με ζεστό φαΐ, ζεστό κρασί και ένα hot κορμί (video)

Γλέντι με ζεστό κρασί και ένα hot κορμί σαν τη Megan Blake.

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Ετσι δεν λένε; Αρα τι χρειάζεται; Να σε φτιάξει με ζεστό φαγητό και ζεστό κρασί.
Μόλις, δε, φας και πιεις και έχει γλυκαθεί η καταπιόνα σου, είναι η ώρα να σε… γλυκάνει ολοκληρωτικά. Μια βραδιά, δηλαδή, ένα γλέντι, που θα σου προσφέρει ένα hot κορμί. Μια λατίνα σαν τη Megan Blake.
Η Αμερικάνα έχει τρέλα με τη μαγειρική. «Τελευταία ζω έναν πιο ολιστικό τρόπο ζωής. Ενας από τους τρόπους που το κάνω αυτό είναι μέσω του φαγητού. Μου αρέσει να μαγειρεύω, να μοιράζομαι νέες συνταγές. Η μαγειρική είναι το ταλέντο μου και πεινάω πάντα».
Ετσι, πεινασμένη θέλεις να τη βλέπεις πάντα. Αλλά όχι μόνο για να γεμίζει το στομαχάκι της. Να γεμίζει και τη… φωλίτσα που έχει ανάμεσα στα μπουτάκια της. Βλέποντας τη φωτιά στα ματάκια της και σε αυτό θα έχει πολύ ταλέντο.
Εχει ένα κορμί λαμπάδα. Μελαμψό, αδύνατο και ψηλό (κοντά στο 1.80). Αλλά είναι ψηλοκάπουλο θηλυκό. Ο κώλος του είναι ψηλά βαλμένος. Το βλέπεις να σου γυρνάει την πλάτη, να κουνάει τα στρογγυλά καπούλια του και ζαλίζεσαι.

Να σε ποτίζει ζεστό κρασί

Το βλέπεις με τα ξέπλεκα τα μαλλιά του, τα ανακατεμένα, που σκεπάζουν τα στήθια που κρέμονται στον κόρφο του. Δεν μπορείς να τα πεις μεγάλα, αλλά σίγουρα γεμίζουν τη χούφτα σου. Ωραίες ρώγες, μεγάλες και σκουρόχρωμες.
Η 27χρονη, την οποία τυχαία ανακάλυψαν στο PLAYBOY, δεν εργάζεται ως γυμνό μοντέλο. Μόνο για το συγκεκριμένο περιοδικό πετάει τα ρούχα της και δείχνει ολόγυμνο το κορμί της, βγάζοντας έτσι, ένα έξτρα εισόδημα.
Αλλη είναι δουλειά της, από την οποία βιοπορίζεται. Ασχολείται με το μάρκετινγκ και τη γραφιστική. Επίσης της αρέσει να βοηθάει τους συνανθρώπους της, να ξεφύγουν από τη μιζέρια και να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο.
Να λοιπόν. Μια τέτοια λατίνα χρειάζεσαι για να σου διοργανώνει γλέντια, πικάντικα, αφού πρώτα σε έχει ανάψει με ένα πιάτο ζεστό φαΐ και κάποια ποτήρια ζεστό κρασί.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *