Βάλε δαχτυλίδι αρραβώνα στην TeasingJuliana
Βάλτου δαχτυλίδι αρραβώνα και θα κάνει τα πάντα όλα (video)
28/12/2023
Ποιοι γιορτάζουν σήμερα; Οι λάτρεις του κώλου.
Ποιοι γιορτάζουν σήμερα; Οι καπουλέτοι! (video)
29/12/2023
Βάλε δαχτυλίδι αρραβώνα στην TeasingJuliana
Βάλτου δαχτυλίδι αρραβώνα και θα κάνει τα πάντα όλα (video)
28/12/2023
Ποιοι γιορτάζουν σήμερα; Οι λάτρεις του κώλου.
Ποιοι γιορτάζουν σήμερα; Οι καπουλέτοι! (video)
29/12/2023

Γκιζέλα Ντάλι: ολόγυμνη στο «Κυνηγημένοι εραστές» (video)

Γκιζέλα Ντάλι η βασίλισσα του softcore

Υπήρξε μια εκρηκτική γυναίκα η οποία έγινε το απόλυτο sex symbol της εποχής της. Ποιος δεν θυμάται τη Γκιζέλα Ντάλι.
Αλήθεια, γνωρίζεται τον χαμό που είχε γίνει με την Ελληνίδα ηθοποιό; Δεν υπήρχε νεανικό δωμάτιο που να μην έχει στον τοίχο τις αφίσες της. Μέχρι και οι οδηγοί φορτηγών τις είχαν στις νταλίκες για να τους συντροφεύει στο ταξίδι.
Λοιπόν, σήμερα θα τη δούμε στις γυμνές σκηνές που έκανε στην ταινία «Κυνηγημένοι Εραστές», η οποία προβλήθηκε το 1972. Εκοψε συνολικά, πάνω από 70.000 εισιτήρια, ενώ προβλήθηκε στη Γαλλία, την Ολλανδία, την Ιταλία και την Ιαπωνία.
Από αυτήν λοιπόν την ταινία θα δούμε τα πανέμορφα στήθια της Γκιζέλα, όπως και τον λαχταριστό πισινό της. Θα τη δούμε επίσης ολόγυμνη στο κρεβάτι, να κάνει σεξ με παρτενέρ, τον Φαίδωνα Γεωργίτση.

Γκιζέλα Ντάλι η βασίλισσα του softcore

Πραγματικά, η ομορφιά της και η προκλητική εμφάνισή της, σύντομα την έκαναν τη βασίλισσα του ελληνικού softcore κινηματογράφου. Πως ξεκίνησε την καριέρα της η, κατά κόσμον, Αδαμαντία Μαυροειδή;
Πρέπει να πάμε πίσω στο 1958, όταν στα 18 της χρόνια γνώρισε σε ένα πάρτι τον, κατά 21 χρόνια μεγαλύτερό της, σκηνοθέτη, Ντίμη Δαδήρα. Της τάζει μια λαμπρή καριέρα και γίνονται ζευγάρι. Ενα χρόνο μετά παντρεύτηκαν.
Αλλά τι είχε πει η ίδια για τη σχέση αυτή; «Μου μάκρυνε τα μαλλιά, με έμαθε να βάφομαι ως εκρηκτική ντίβα και μαζί του, για πρώτη φορά, φόρεσα ντεκολτέ. Με παρουσίαζε ως Γκιζέλα Ντάλι, χωρίς ωστόσο να έχω κάνει τίποτα στον κινηματογράφο».
Όμως, χώρισαν όταν γνωρίστηκε με τον Αλκη Γιαννακά, με τον οποίο πρωταγωνίστησαν στην ταινία «Ο παρθένος», το 1966. «Μαζί του έζησα την εφηβεία και όλα όσα δεν μπόρεσε να μου προσφέρει ο σύζυγός μου. Ερωτευτήκαμε παράφορα και αρραβωνιαστήκαμε», είχε πει.
Πάντως, στα 40 της χρόνια, πήρε τη μεγάλη απόφαση της ζωής της. Αποτραβήχτηκε από τη σκηνή και πήγε να ζήσει μια άλλη ζωή, πιο μοναχική στη Νάξο. Εκεί ήταν που άφησε την τελευταία της πνοή, το 2010, χτυπημένη από τον καρκίνο. Να δούμε τη Γκιζέλα Ντάλι.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *