Hello October με την Itsalwayssunny12.
Hello October με δυο μεστωμένα στήθια (video)
01/10/2023
Το πρωινό ξύπνημα πρέπει να γίνεται δίπλα σε μια Miluniel.
Το πρωινό ξύπνημα δίπλα σε ένα λάγνο θηλυκό
01/10/2023
Hello October με την Itsalwayssunny12.
Hello October με δυο μεστωμένα στήθια (video)
01/10/2023
Το πρωινό ξύπνημα πρέπει να γίνεται δίπλα σε μια Miluniel.
Το πρωινό ξύπνημα δίπλα σε ένα λάγνο θηλυκό
01/10/2023

Γιουλίκα Σκαφιδά: γυμνή στην ταινία A Lonely Woman (video)

Γιουλίκα Σκαφιδά: γυμνόστηθη στην ταινία A Lonely Woman.

Το 2018 κυκλοφόρησε η ταινία A Lonely Woman, στην οποία είχαμε την ευκαιρία να δούμε γυμνή τη Γιουλίκα Σκαφιδά.
Για την ακρίβεια γυμνόστηθη, καθώς εμφανίζεται γυμνή από τη μέση και πάνω μέσα στη ντουζιέρα. Το νερό είναι ανοιχτό και πέφτει πάνω στα στρογγυλά στήθια της σε μια σκηνή, περίπου ενός λεπτού. Από τη μέση και κάτω φοράει τζιν παντελόνι.
Η υπόθεση της ταινίας: Ενα υπάκουο και ντροπαλό κορίτσι μεταμορφώνεται σε μία νέα περσόνα. Γίνεται μια σκοτεινή και ανελέητη γυναίκα που ζητάει εκδίκηση και παίρνει τη δικαιοσύνη στα χέρια της. Την ταινία σκηνοθέτησε ο Juven Cavazos.
Η Ελληνίδα ηθοποιός είναι κόρη του ποδοσφαιριστή Αγγελου Σκαφιδά. Ο οποίος είναι από τις πλέον εμβληματικές μορφές στην ιστορία της Καλαμάτας. Με την ασπρόμαυρη φανέλα της έχει αγωνιστεί στην Α και Β Εθνική.
Η Γιουλίκα γεννήθηκε στην Καλαμάτα, τον Οκτώβριο του 1981. Το 2004 αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Τη χρονιά που κυκλοφόρησε η ταινία, ήταν 37χρονών.

Γιουλίκα Σκαφιδά: Το βραβείο Μελίνα Μερκούρη

Εχει πάρει μέρος σε αρκετές πετυχημένες σειρές στην τηλεόραση, ενώ έχει συμμετάσχει και σε πολλές ταινίες στον κινηματογράφο. Παράλληλα έχει πρωταγωνιστήσει σε θεατρικές παραστάσεις που γνώρισαν την επιτυχία.
Γνωστή στο ευρύ κοινό έγινε το 2006, όταν πήρε μέρος στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, Ιωάννα της καρδιάς. Η φήμη της απογειώθηκε όταν πρωταγωνίστησε στις σειρές του MEGA, «Μαύρα Μεσάνυχτα» και «Το νησί».
Το κινηματογραφικό τα ντεμπούτο έγινε το 2005. Ηταν στην ταινία «Κινέττα», όπου ο σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος της εμπιστεύτηκε τον πρώτο της ρόλο. Οπως είπαμε ακολούθησαν αρκετές άλλες.
Εχει κερδίσει δύο βραβεία, ένα για κινηματογραφική ερμηνεία. Και ένα για τη συμμετοχή της σε δύο θεατρικές παραστάσεις. Το πρωτο ήταν το 2011, όταν κέρδισε το βραβείο Α΄ γυναικείου ρόλου στο London Greek Film Festival για την ταινία «Απνοια».
Το δεύτερο ήταν το 2014. Βραβεύτηκε με το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» για την ερμηνεία της στις παραστάσεις, «Ορφέας στον Αδη» και «Το πένθος ταιριάζει στην Ηλέκτρα». Και συνεχίζει την καριέρα της η Γιούλικα Σκαφιδά.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *