Ο κόσμος φλέγεται με τη JulietteMcQueen.
Ο κόσμος φλέγεται με τις ζουμερές καμπύλες του (video)
31/10/2023
«Ελάτε να τα πάρετε και να σας πάρω και εγώ», λέει η Anisyia.
Ελάτε να τα πάρετε τα βυζιά μου και τα υγρά μου» (video)
01/11/2023
Ο κόσμος φλέγεται με τη JulietteMcQueen.
Ο κόσμος φλέγεται με τις ζουμερές καμπύλες του (video)
31/10/2023
«Ελάτε να τα πάρετε και να σας πάρω και εγώ», λέει η Anisyia.
Ελάτε να τα πάρετε τα βυζιά μου και τα υγρά μου» (video)
01/11/2023

Γερμανίδα με τατουάζ στα δάχτυλα ολόγυμνη στο δάσος

Η Γερμανίδα Taesh με τα τατουάζ στα δάχτυλα.

Εχει τρέλα με τα τατουάζ. Εχει γεμίσει το κορμί του με δεκάδες από δαύτα! Μέχρι που έχει χτυπήσει και τατουάζ στα δάχτυλα.
Αλλά τα πιο εντυπωσιακά είναι το πιστόλι που έχει λίγο πάνω από το δεξί της μπούτι και τα συρματοπλέγματα στο αριστερό. Αντε και το κλαδί με τις δάφνες στο δεξί πλευρό, δίπλα ακριβώς από το βυζί της.
Εντυπωσιακή γυναίκα η Γερμανίδα, φωτογραφίζεται ολόγυμνη στο δάσος. Τα δείχνει όλα. Εντάξει, μην περιμένεις να ανοίξει και τα πόδια… Μοντέλο είναι, δεν είναι adult model. Είναι η Taesh, η οποία έγινε 30 χρονών.
Δέκα χρόνια έχει στον χώρο. Αλλά παλιότερα έκανε μόνο γυμνόστηθες φωτογραφίσεις και δεν έβγαζε ποτέ το g-string. Πλέον τα έχει ξεπεράσει αυτά και βγάζει φόρα παρτίδα έξω τον… θάμνο της με τις ξανθές τριχούλες.
Οπως επίσης δείχνει ολόγυμνο τον πισινό της. Εντυπωσιακά καπούλια σε σχήμα αχλαδιού. Απ’ όι φαίνεται δεν χτυπιέται στα γυμναστήρια και διατηρεί το κορμί της με φυσικό τρόπο. Περπάτημα και τέτοια.

Εχει τατουάζ στα δάχτυλα και ωραία βυζιά

Τα στήθια της είναι αξιοχούφτωτα, αν και έχουν υποκύψει λιγάκι στον νόμο της βαρύτητας. Είναι ακομπλεξάριστη, όμως και δεν θέλει να ζητήσει βοήθεια από αισθητικούς. Της αρέσει το κορμί της να είναι απολύτως φυσικό.
Εχει και λογαριασμό στο Instagram, τον οποίο τον έφτιαξε, όπως λέει, επειδή «Προσπαθώ να αλλάξω τον κόσμο σε ένα πιο ελεύθερο μέρος για όλα τα φύλα. Σας παρακαλά να είστε όλοι ανοιχτόμυαλοι».
Εκείνο που ξεχωρίζει Πάνω της είναι οι ρώγες της. Μεγάλες και παχουλές. Φυσικά τους έχει κάνει piercing και φωτογραφίζεται πάντοτε με τα στολιδάκια της. Εχει και πολύ ωραία πόδια, και είναι κοντά στο 1.70.
Εδώ ποζάρει ολόγυμνη στο δάσος για τον φακό της Maria Kotylevskaja, η οποία έχει το στούντιό της στο Βερολίνο. Είναι freelance φωτογράφος, το αγαπημένο θέμα της οποίας είναι η καθημερινότητα στους δρόμους της πόλης.
Λατρεύει να φωτογραφίζει γυμνά μοντέλα στη φύση και στο στούντιο. Επειδή θεωρεί ότι μπορεί να αναδείξει το κορμί τους. Οπως κάνει και με την ξανθιά που έχει τα τατουάζ στα δάχτυλα.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *