Ελα να παίξουμε λέει πρόστυχα το θηλυκό της διπλανής πόρτας.
Ελα να παίξουμε πολύ βρόμικα παιχνιδάκια (video)
19/10/2023
Η Mademoiselle μεταμορφώνεται στο κρεβάτι σε μια λυσσασμένη γάτα.
Οταν φουντώσει γίνεται μια λυσσασμένη γάτα (video)
20/10/2023
Ελα να παίξουμε λέει πρόστυχα το θηλυκό της διπλανής πόρτας.
Ελα να παίξουμε πολύ βρόμικα παιχνιδάκια (video)
19/10/2023
Η Mademoiselle μεταμορφώνεται στο κρεβάτι σε μια λυσσασμένη γάτα.
Οταν φουντώσει γίνεται μια λυσσασμένη γάτα (video)
20/10/2023

Γαλλικός καφές και μπισκοτάκια στο γυμνό κορμί της (video)

Γαλλικός καφές παρέα με την Calypso Muse.

Μάθαμε όλοι τώρα, με τα φρέντο, τα εσπρέσο και τα καπουτσίνο. Που είναι μωρέ ο τούρκικος, ο Γαλλικός καφές;
Ξεχνάς ότι τέτοιους πίναμε. Αλλά βλέπεις, τώρα εξελίχθη ο κόσμος και δεν είναι της μοδός. Ασε που δεν υπάρχει σπίτι να μην έχει κείνο το μηχάνημα. Που του βάζεις την κάψουλα και… κατουράει καφέ.
Αλλά τόσο σου κόβει, τόσα κάνεις. Διότι ξεχνάς πως σημασία δεν έχει να καυχιέσαι τι καφέ πίνεις. Σημασία έχει η παρέα. Να καυχιέσαι με ποιον πίνεις το καφεδάκι σου. Εκεί μάλιστα. Ποιον έχεις για παρέα.
Καθόσον άλλο να τον πίνεις με κανά μουστακαλή στο καφενείο. Και άλλο να τον πίνεις στο σαλόνι του σπιτιού σου με ένα ουρί του Παραδείσου. Με ένα ομορφούλικο θηλυκό. Ενα ολόγυμνο κουκλί.
Να σου σερβίρει το καφεδάκι σου μια ύπαρξη σαν την Calypso Muse (εδώ τη βλέπουμε στο PLAYBOY). Κι’ άμα είναι και πρωινός ο καφές… Την ώρα που σε πλημμυρίζει η τεστοστερόνη… Ακόμα καλύτερα, καθώς όλα μπορεί να προκύψουν.

Γαλλικός καφές και δυο αξιοχούφτωτα στήθια

Να ρουφάς την καφεδιά σου, να τραβάς τη τζούρα από την τσιγαριά σου και να χουφτώνεις το κουκλί. Καθόσον όσο και αν τα στήθια της δεν είναι μεγάλα, δεν παύουν να είναι αξιοχούφτωτα. Στητά και με δύο πανέμορφες ρώγες.
Ασε δε τα καπούλια της. Στρογγυλός, τροφαντός και πεταχτός ο πισινός της. Τα μπουτάκια της είναι μικρά και γλυκύτατος ο… ξυρισμένος… θάμνος της. Να πίνει μαζί σου τον καφέ, φορώντας μόνο τις κάλτσες της.
Η 32χρονη είναι μια φλογερή Κολομβιάνα, αν και το κορμί της δεν παραπέμπει σε λατίνα. Δουλεύει ως μοντέλο σε μόδα και διαφημίσεις, αλλά γυμνά ξεκίνησε να κάνει στα είκοσι επτά της χρόνια.
Είναι πολυταξιδεμένη και μόλις ξεκίνησε να εργάζεται εγκαταστάθηκε στη Γαλλία. Μετά έμεινε για ένα φεγγάρι στην Ιταλία. Τέλος, ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα και τρελάθηκε από τη ζωή στη χώρα μας.
Εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, ήρθαν, όμως, τα δύσκολα τα χρόνια, οι δουλειές δυσκόλεψαν και πήρε τον ομμάτιών της. Το χάσαμε το κορμί πατριώτη, αλλά μας έμεινε ο Γαλλικός καφές.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *