Οι πύλες της φωτιάς είναι ανάμεσα στα πόδια της AdorableVicky .
Οι πύλες της φωτιάς βρίσκονται ανάμεσα στα πόδια του (video)
06/01/2024
Το δις εξαμαρτείν θα το κάνεις με τη Jia Lissa
Το δις εξαμαρτείν μόνο με μια κοκκινομάλλα (video)
07/01/2024
Οι πύλες της φωτιάς είναι ανάμεσα στα πόδια της AdorableVicky .
Οι πύλες της φωτιάς βρίσκονται ανάμεσα στα πόδια του (video)
06/01/2024
Το δις εξαμαρτείν θα το κάνεις με τη Jia Lissa
Το δις εξαμαρτείν μόνο με μια κοκκινομάλλα (video)
07/01/2024

Αχ να είχα μια να είχα δυο να τους κάνω ότι μπορώ (video)

Ηθελα να είχα μια να είχα δυο σαν την Estefania Henao και τη Lorena Hidalgo.

Τα πάντα όλα θέλουμε τα αρσενικά. Φαντασιωνόμαστε πάρτι με… ούζα και σκεφτόμαστε πως θα ήταν να είχα μια να είχα δυο!
Βέβαια, έτσι είναι. Είμαστε πλεονέκτες. Αχόρταγοι. Με το κάτω κεφάλι σκεφτόμαστε, γι’ αυτό και πολλές φορές την πατάμε. Αλλά που να βάλουμε μυαλό. Μας το παίρνουν τα θηλυκά γι’ αυτό και πάντοτε θα την πατάμε.
Διότι είναι έτσι όπως το λέει το ρεμπέτικο: Θέλω πολλές, γυναίκες θέλω πολλές, θέλω πολλές κι απ’ όλες τις φυλές. Θέλω πολλές γυναίκες θέλω πολλές, θέλω πολλές, ξανθιές μελαχρινές.
Για παράδειγμα, βλέπεις δυο γυναίκες να κάθονται μαζί στην καφετέρια, στο μπαράκι. Δεν θα σκεφτείς ποια σου αρέσει περισσότερο. Εκείνο που θα σου έρθει με τη μία στο μυαλό, είναι το πώς να γινόταν να τις πάρεις και τις δυο μαζί.
Τώρα θα μου πεις πλεονεξία είναι αυτό; Φυσικά και όχι. Ούτε αχόρταγος είσαι, ούτε διεστραμμένος. Αρσενικό είσαι. καθόσον πρόκειται για τη μεγαλύτερη φαντασίωση των αντρών, από καταβολής κόσμου.

Ηθελα να είχα μια να είχα δυο στο κρεβάτι

Αυτό ακριβώς είναι το αντρικό όνειρο. Οπως μας το δείχνουν αυτές οι δυο γυναίκες στο βίντεο από το PLAYBOY. Δυο καυτές λυγερές γυναίκες, δυο κορμάρες, μια μελαχρινή και μια ξανθιά, που κάνουν ένα πάρτι στην αυλή με σαμπάνια.
Οι οποίες είναι η σπανιόλα Estefania Henao και η Κολομβιανή Lorena Hidalgo (η μαυρομαλλούσα). Φιλιούνται, αγκαλιάζονται, χύνουν η μία στο κορμί της άλλης αλκοόλ σε ένα πολύ αισθησιακό, λεσβιακό παιχνίδι.
Πώς να μην τις θέλεις και τις δύο μαζί. Να χουφτώνεις τα μικρά στήθια τους, που, όμως, είναι αξιοχούφτωτα. Τους κώλους τους, τους σφιχτούς. Να σκύβεις ανάμεσα στα πόδια τους και να πίνεις τη σαμπάνια που έχει μουσκέψει τους… θάμνους τους.
Αλλά έτσι είναι. Στη φαντασία μας αφήνουν. Δυο θηλυκά με φλογερό ταπεραμέντο. Το ένα μεσογειακό και το άλλο λάτιν. Αυτά βλέπεις και επειδή είσαι αρσενικό, στο μυαλό σου τριγυρίζει συνεχώς μια σκέψη. Αχ, να είχα μια να είχα δυο.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *