Make a wish για μια μελαχρινή πιτσιρίκα σαν την Katarina Rina.
Make a wish να σου κάτσει το μελαχρινό πιπίνι (video)
02/02/2024
Yung Flower: έλα να χορέψουμε γυμνοί το our last tango.
«Το our last tango θα το χορέψουμε στον καναπέ» (video)
08/02/2024
Make a wish για μια μελαχρινή πιτσιρίκα σαν την Katarina Rina.
Make a wish να σου κάτσει το μελαχρινό πιπίνι (video)
02/02/2024
Yung Flower: έλα να χορέψουμε γυμνοί το our last tango.
«Το our last tango θα το χορέψουμε στον καναπέ» (video)
08/02/2024

Αφού τον ήπιαμε πάμε να γλυκαθούμε με βυζάρες! (video)

Αφού τον ήπιαμε πάμε να δούμε Titty Drop.

Βλέπεις δεν θέλαμε να μείνουμε ελεύθερα πουλιά κι’ από κανάρα σε κανάρα να πετάμε. Αρα, λοιπόν, ας παραδεχτούμε ότι τον ήπιαμε.
Οπότε τι μένει να κάνουμε. Μάτι φίλοι μου. Μην χάνουμε καιρό. Πάμε να δούμε Titty Drop. Βυζιά και βυζάρες και να φανταστούμε ότι τα πηδάμε. Να δούμε πρώτα, όμως, τι λένε οι γυναίκες στο Reddit. Τους αρέσει ή όχι η ισπανική;
Η underline2: «Το λατρεύω. Εχω μεγάλα βυζιά και καυλώνω να τον βλέπω να τρελαίνεται όταν μου τα πηδάει. Μερικές φορές μου τον φέρνει στα χείλια. Ερεθίζομαι απίστευτα όταν χύνει πάνω στα βυζιά μου και στον λαιμό μου».
Η bli-6: «Εχω μικρά βυζιά. Αν θέλεις, όμως, να μου πηδήξεις το στέρνο, καλώς να ορίσεις». Η callipygianosity: «Το ευχαριστήθηκα την πρώτη φορά. Τη δεύτερη κατούρησε στα βυζιά μου, οπότε, πάπαλα».
Η throwaway09f9: «Εχω παίξει ισπανική σε άντρα, αλλά το θεωρώ βαρετό. Δεν με ενδιαφέρει. Υπάρχουν τόσα πράγματα που μπορείς να κάνεις». Η Justsomerandomq: «Μου αρέσει γιατί καυλώνω πολύ όταν παίζουν με τα βυζιά μου».

Αφού τον ήπιαμε πάμε να δούμε Titty Drop

Η lemonylips: «Ολοι μου ζητάνε να πηδήξουν τα βυζιά μου. Αφού το θέλουν δεν έχω πρόβλημα και τους αφήνω. Αλλά βρε παιδιά, υπάρχουν χιλιάδες πιο ωραία πράγματα που μπορούμε να κάνουμε με τις τσουτσούνες σας».
Η NoWildSwimming: «Δεν το έχω κάνει, γιατί δεν μου το έχουν ζητήσει. Βλέπεις, έχω μικρά βυζιά. Πάντως αν είναι να μην κάνουμε σεξ, προτιμώ να του τον παίξω με το χέρι, ή να του πάρω μια πίπα».
Η MadtownMaven: «Πάντοτε καυλώνω πολύ με την ισπανική. Τις περισσότερες φορές, ενώ πηδάει τα βυζιά μου, του παίρνω πίπα». Η sunlit_shadows: «Καυλώνω πολύ και όταν μου πηδάει τα βυζιά, παίρνω τον δονητή μου και χύνω».
Να δούμε τι λέει και ένα αρσενικό. Ο tittyfuck4ever: «Τρελαίνομαι για την ισπανική. Είναι μεγάλη καύλα να βλέπω δυο μεγάλα βυζιά να αγκαλιάζουν τον πούτσο μου. Λατρεύω να χύνω ανάμεσα σε δυο βυζάρες».
Πάμε λοιπόν στο φάτε μάτια ψάρια! Τι να κάνουμε, αφού την πατήσαμε και τον ήπιαμε;

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *