Το θηλυκό χαϊδεύεται και γίνεται σεισμός τώρα.
Σεισμός τώρα με πολλά ρίχτερ από σόλο σεξ (video)
09/09/2023
Καλό μου παιδί Alejandra γιατί μας αναστατώνεις;
Καλό μου παιδί, όλα σε… άρες τα έχεις!
11/09/2023
Το θηλυκό χαϊδεύεται και γίνεται σεισμός τώρα.
Σεισμός τώρα με πολλά ρίχτερ από σόλο σεξ (video)
09/09/2023
Καλό μου παιδί Alejandra γιατί μας αναστατώνεις;
Καλό μου παιδί, όλα σε… άρες τα έχεις!
11/09/2023

Ατακτη καθηγήτρια βάζει φωτιά στην πισίνα (video)

Η Niemira, η άτακτη καθηγήτρια.

Τι κάνουν οι μαθητές στο σχολείο και ειδικά στις τελευταίες τάξεις; Τι άλλο από το να φαντασιώνονται τη νέα, την Ατακτη καθηγήτρια.
Αυτή που πρωτοδιορίστηκε στο σχολείο (πάμε σε άλλες εποχές, όταν γίνονταν προσλήψεις). Εκείνη με την κορμάρα, με τα μπαλκόνια της, τα υπόγειά της, τα διαφορικά της, που σαγήνεψε μόλις ανέβηκε στην έδρα τις νεανικές καρδιές.
Εκείνη, που με τη γοητεία της συνέβαλε στο να γυρίσουν στα θρανία και οι κοπαναντζήδες της τάξης. Αυτή που έκανε όλους τους μαθητές, μεταξύ σχολείου, μελέτης και φροντιστηρίου, να παίρνουν φωτιά οι χούφτες τους.
Μια τέτοια γυναικάρα έχουμε εδώ σήμερα, η οποία μόλις τελείωσε τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο, ξεκίνησε να εργάζεται ως καθηγήτρια σε σχολείο. Δεν κράτησε πολύ, όμως, καθώς μόλις τελείωσε η δεύτερη χρονιά, παραιτήθηκε.
Και δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, καθώς όταν οι ατζέντηδες ανακάλυψαν το 2015 τα πλούσια προσόντα της, σύρθηκαν στα πόδια της. Της έστρωσαν το μαγικό χαλί που θα την απογείωνε στη Μέκκα της βιομηχανίας ενηλίκων.

Ατακτη καθηγήτρια μακρυμαλλούσα και φλογερή

Η Niemira είναι σήμερα 31 χρονών και ακόμα γυρίζει σκηνές και κάνει ολόγυμνες και αισθησιακές φωτογραφίσεις. Δεν γυρίζει τσόντες με παρτενέρ. Το πλέον… εξτρίμ στο οποίο θα τη δούμε, είναι να κάνει σόλο σεξ.
Η Ουκρανή έχει πολύ προικισμένο κορμί. Στον κόρφο της, στέκονται ολόρθα δυο λαχταριστά βυζιά, τα οποία είναι δικά της, απολύτως φυσικά. Και έχουν δυο στρογγυλές, ανοιχτού χρώματος, ρώγες.
Εχει ύψος 1.67, αλλά το μεγάλο προσόν της είναι πως είναι ψηλοκώλα. Με δυο χυτές ποδάρες που ξεκινάνε από τη βάση στα καπούλια της. Τα οποία καπούλια σχηματίζουν ένα σφιχτό και στρογγυλό κώλο, χάρμα ιδέσθαι.
Εδώ θα τη δούμε δίπλα στην πισίνα (σε φωτό και βίντεο από το FEMJOY) να παίρνει αισθησιακές, λάγνες πόζες και να μας δείχνει τα απόκρυφά της. Μοναδική στιγμή, όταν ανοίγει τα πόδια και αποκαλύπτεται ο ξυρισμένος… θάμνος της.
Από τα ωραιότερα χείλια που έχουμε δει σε μοντέλα. Πως είναι δυνατόν, λοιπόν, να μην φαντασιώνεσαι αυτήν την Ατακτη καθηγήτρια;

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *