Ονειρο ήταν η Ευγενία Γκυζέλη με τα μεγάλα στήθια.
Ονειρο ήταν η Ευγενία Γκυζέλη γυμνή στο Playboy
29/11/2023
Η Νόνη Δούνια γυμνή στον Χαμένο Παράδεισο.
Η Νόνη Δούνια γυμνή στην ταινία Χαμένος Παράδεισος (video)
30/11/2023
Ονειρο ήταν η Ευγενία Γκυζέλη με τα μεγάλα στήθια.
Ονειρο ήταν η Ευγενία Γκυζέλη γυμνή στο Playboy
29/11/2023
Η Νόνη Δούνια γυμνή στον Χαμένο Παράδεισο.
Η Νόνη Δούνια γυμνή στην ταινία Χαμένος Παράδεισος (video)
30/11/2023

«Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε αλλά να πηδηχτούμε» (video)

«Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε, λέει η JohannaJade.

Εχεις γλαρώσει, σκέφτεσαι το κρεβατάκι σου και ξαφνικά την ακούς να σου ψιθυρίζει: «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε».
Αλλά τι θα κάνουμε όλη νύχτα, ρωτάς εσύ. Σου λέει λοιπόν όλο σκέρτσο και νάζι: «Απόψε λέω να κάνουμε ένα πάρτι, το πάρτι θα είναι για δύο για μας τους δυο». Τι δεν κατάλαβες; Για πήδημα σου μιλάει.
Συμβαίνει και εις τας καλυτέρας των οικογενειών. Αμα την πιάσει φαγούρα ανάμεσα στα σκέλια, πρέπει να είσαι εκεί. Ντούρος. Ετοιμος να την ανακουφίσεις. Γιατί αν δεν μπορείς να ανταποκριθείς… κλάφτα βρε Χαραλάμπη.
Διότι μια, δυο τρεις αν την αφήσεις απότιστη, πάει. Θα ψάξει να βρει άλλο… ποτιστήρι και μετά θα νιώθεις εσύ φαγούρα. Αλλά στο κούτελο. Θα κοιτάζεις στον καθρέφτη να δεις αν φύτρωσε τίποτα εκεί.
Είναι, πάντως, άτιμα πλάσματα τα θηλυκά. Οταν θέλουν κάτι, το θέλουν εδώ και τώρα. Ετσι είναι και η JohannaJade (θα τη βρεις ΕΔΩ). Σου λέει, τι δουλειά έχεις στο δωμάτιό μου; Η μόνη δουλειά που έχεις να κάνεις είναι με ανακουφίσεις.

«Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε, να κάνουμε ένα πάρτι»

Βέβαια το webcam girl είναι ένα ιδιαίτερο θηλυκό. Πώς να της πεις όχι, όταν τα κάνει όλα, τα δίνει όλα και όταν λέμε όλα, το λέμε κυριολεκτικά. Καθόσον, όπως λέει, ξέρει πώς να φερθεί και να έχει πάντα ευχαριστημένο ένα αρσενικό.
Πρόσεχε να δεις τι σου υπόσχεται. Εχει πρόγραμμα, το οποίο ξεκινάει από την κουζίνα. Πρώτα η μαγειρική για να ικανοποιηθεί η γεύση, μετά πιοτό για να ζεσταθεί η ατμόσφαιρα και τελείωμα στο κρεβάτι, για να ικανοποιηθούν και οι υπόλοιπες αισθήσεις.
Ασε, δε, που η γυναίκα, δεν θέλει και πολλά – πολλά. Μόνο να ικανοποιήσεις για λίγο το φετίχ της. Το βίτσιο της είναι το το spanking και όπως λέει, «Τα χαστουκάκια στον κώλο μου, είναι ο μόνος τρόπος για να μου μάθεις πράγματα».
Υστερα από αυτό το μόνο που χρειάζεται είναι να περάσεις κατ’ ευθείαν στο… ψητό. Να παίξεις λίγο με τα μικρά στηθάκια του, να γευτείς τη σχισμούλα που έχει ανάμεσα στα μπούτια του, να το κάνεις να ουρλιάξει από ηδονή.
Φαντάσου πως είναι θηλυκό που μπορεί να σου λέει κάθε βράδυ: «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε».

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *