Danish girl και δίμετρο η Stephanie Corneliussen.
Danish girl δίμετρο, bisexual και γυμνόστηθο
13/12/2023
Η DeviaTeller όλα τα τρώει και θεριεύει και τελειώνει .
Webcam girl όλα τα τρώει και θεριεύει και φουντώνει (video)
14/12/2023
Danish girl και δίμετρο η Stephanie Corneliussen.
Danish girl δίμετρο, bisexual και γυμνόστηθο
13/12/2023
Η DeviaTeller όλα τα τρώει και θεριεύει και τελειώνει .
Webcam girl όλα τα τρώει και θεριεύει και φουντώνει (video)
14/12/2023

Αν κάποτε στα δίχτυα του πιαστείς, πάει την έκατσες (video)

Αν κάποτε στα δίχτυα του πιαστείς την πούτσισες.

Ποτέ μην λες ποτέ. Μπορεί να σε πλανέψει ένα θηλυκό. Γι’ αυτό πρέπει να είσαι προετοιμασμένος. Αν κάποτε στα δίχτυα του πιαστείς.
Δεν μπορείς να καυχιέσαι πως εσύ είσαι ο μάγκας και ο αλάνης. Πως εσύ είσαι εκείνος που τα χτυπάει τα θηλυκά. Πως δεν τσιμπάς το δόλωμα. Πως δεν θα βρεθεί ποτέ γυναίκα που να μπορέσει να σε τυλίξει στα πλοκάμια της.
Πρόσεξε, διότι θα σε ακούνε και θα γελάνε. Ακόμα και αν ακόμα δεν έχει βρεθεί, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να πέσεις στη λούμπα. Εννοείται βέβαια πως ούτε που θα το καταλάβεις. Θα περάσει καιρός μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι σε παγίδεψε.
Αλλά επειδή το έπαιζες μάγκας, κανείς δεν θα σε βοηθήσει. Στο λέει και το τραγούδι. «Αν κάποτε στα βρόχια του πιαστείς, κανείς δεν θα μπορέσει να σε βγάλει. Μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός, ξεκίνα πάλι».

Αν κάποτε στα δίχτυα του πιαστείς την πούτσισες

Σταμάτα, λοιπόν να κοκορεύεσαι, διότι τα θηλυκά δεν αστειεύονται. Εχουν βέλη στη φαρέτρα τους για να σε πλανέψουν. Να σε τυφλώσουν. Να σε κάνουν να βλέπεις μόνο όσα εκείνα θέλουν. Οπότε, πρόσεχε.
Δηλαδή, πες μου. Πόσο δύσκολο θα ήταν να σε τυλίξει μια γυναίκα σαν τη Lorena Hidalgo; Μην το ψάχνεις, ευκολάκι. Γυναίκα που από μέσα της αναβλύζει η λαγνεία. Κοίτα το βλέμμα της, τα σαρκώδη χείλια της. Σαν χάνος θα τσίμπαγες το δόλωμα.
Εντάξει, δεν λέω, εκτός από το δόλωμα θα τσίμπαγες και κάτι άλλο. Οπως τα μικρά στήθια της. Τις σκληρές και μεγάλες ρώγες της. Τον εντυπωσιακό, στρογγυλό κώλο της. Τα μπουτάκια της. Τον ξυρισμένο… θάμνο της.
Τι λες; Δεν μπορεί να τυλίξει αυτή η σπανιόλα; Η κορμάρα; Η οποία μόλις τρία χρόνια γδύνεται και δείχνει τα απόκρυφά της (εδώ είναι στο PLAYBOY) αν και είναι ήδη είκοσι οκτώ χρονών.
Φυσικά και μπορεί να σε ρίξει στη λούμπα. Γι’ αυτό μην κοκορεύεσαι, καθώς στον καθένα μπορεί να συμβεί. Απλά να είσαι έτοιμος να αντιδράσεις. Αν κάποτε στα δίχτυα του πιαστείς.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *