Αχ Μουσταφά, χόρτασέ με σου λέει η Kylie Page
«Αχ Μουσταφά έλα να χορτάσεις τις καμπύλες μου» (video)
13/12/2023
Danish girl και δίμετρο η Stephanie Corneliussen.
Danish girl δίμετρο, bisexual και γυμνόστηθο
13/12/2023
Αχ Μουσταφά, χόρτασέ με σου λέει η Kylie Page
«Αχ Μουσταφά έλα να χορτάσεις τις καμπύλες μου» (video)
13/12/2023
Danish girl και δίμετρο η Stephanie Corneliussen.
Danish girl δίμετρο, bisexual και γυμνόστηθο
13/12/2023

«Αλήθεια, τους είπες πως γουστάρω τους αλήτες;» (video)

CataleyaMorena: τους είπες πως μόνο εμένα θες;

Υπάρχουν θηλυκά που σου λένε πολλά για πάρτη τους, αλλά θέλουν να τα κάνεις βούκινο. Συνέχεια θα σε ρωτάνε, τους είπες πως;
Πρώτα, όμως, να δούμε ποια είναι εκείνα τα θηλυκά που θέλουν να τα κάνεις βούκινο. Σίγουρα είναι τα webcam girls και οι escorts. Θέλουν να μιλήσεις σε φίλους και γνωστούς για τις δεξιότητές τους. Πελατεία ψάχνουν.
Αλλά μην κάνεις το λάθος να κάνεις βούκινο τις γκόμενες που βρίσκεις και πηδάς. Θα πέσουνε σφαλιάρες. Από όλες μαζί. Ας γυρίσουμε, όμως, πίσω, για να δούμε τι σου ζητάνε να λες. Πως θέλουν να τα διαφημίζεις τα θηλυκά.
Θέλουνε λοιπόν, να λες πως πέρασες αξέχαστα μαζί τους. Να μιλάς για τα προικιά που έχουν στο κορμί τους. Να λες για τα κόλπα που σου κάνανε και σε τρελάνανε. Επίσης να λες πως δεν βλέπεις την ώρα για να ξαναπάς μαζί τους.

«Πες μου τους είπες πως εμένα μόνο θέλεις;»

Τέτοια θέλουν να λες για πάρτη τους. Ετσι θέλει να μιλάς για εκείνη και η CataleyaMorena (θα τη βρεις ΕΔΩ). Να λες στους γνωστούς, ότι χόρτασες με τα πιασίματά της και πως σε άφησε να ασελγήσεις πάνω στις καμπύλες της.
Ακόμα, θέλει να μιλάς για τα μεγάλα τα βυζιά της και για τα στρογγυλά, αφράτα καπούλια της. Θέλει να μιλάς και για τις μαλακές μπουτάρες της, που κρύβουν ανάμεσά τους έναν παχουλό… θάμνο, ο οποίος θέλει συνέχεια πότισμα.
Επίσης, σου ζητάει να λες με λεπτομέρειες για το πώς του αρέσει να το κάνει. Πως της αρέσει να σε παίρνει ταυτόχρονα από μπρος και από πίσω. Μόνο σου ή και με φίλο σου. Πως λατρεύει το αλήτικο το σεξ και τα βρόμικα λόγια.
Αλλά θέλει να μιλάς και για τα βίτσια της. Πως της αρέσει να πασαλείβεις τις καμπύλες της με λάδια, λοσιόν, σαντιγί, με μέλι με ρευστή σοκολάτα. Οτι της αρέσει το role play και πως θέλει, μερικές φορές, να παίρνει τον ρόλο της αφέντρας.
Τέτοια θέλει να σε ακούει να λες για εκείνη και κάθε φορά που την βλέπεις, θα σε ρωτάει, «τους είπες πως;».

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *