"Θέλω να το κάνω μόνο μαζί σου"
«Ετσι θέλω να με παίρνεις για να το κάνω μόνο μαζί σου» (video)
16/09/2022
«Μην πεις λέξη, απλώς, έλα και πάρε με από πίσω» (video)
22/09/2022
"Θέλω να το κάνω μόνο μαζί σου"
«Ετσι θέλω να με παίρνεις για να το κάνω μόνο μαζί σου» (video)
16/09/2022
«Μην πεις λέξη, απλώς, έλα και πάρε με από πίσω» (video)
22/09/2022

Θέλει να δίνει το μαγικό φιλάκι της σε… σκληρά αντράκια (video)

Μία είναι η ουσία, πως υπάρχει αθανασία. Και που την βρίσκεις; Ανάμεσα σε δυο παχιά χείλια που θα σου δίνουν… χαμηλά, το μαγικό φιλάκι!
Ετσι μπαίνεις στο κλαμπ των… αθανάτων. Καθόσον, άμα βρεις αυτά τα δυο τα χείλια, τρελός είσαι να τα αφήσεις και να αποδημήσεις εις Κύριον; Μπαστακώνεσαι εδώ κι’ άσε τους άλλους να ταξιδεύουν με τον μεγάλο βαρκάρη.
AllyeGlow (ΕΔΩ). Ετσι λέγεται το θηλυκό που θα σου χαρίσει την αθανασία. Πανέμορφο ή κουκλί, δεν το λες. Κι’ έχει και ένα περίεργο σχήμα η μύτη του. Είναι ολίγον σουβλερή. Αλλά είναι γεμάτο νιάτα, φρεσκαδούρες και έχει κορμάρα.
Οσα προικιά δεν της έδωσαν οι Μοίρες, φρόντισε και τα έφτιαξε μόνη της. Την ενοχλούσε που ο κόρφος της δεν φούσκωνε. Ξεκίνησε να δουλεύει ως webcam girl, μάζεψε τα λεφτά και τα μικρά στηθάκια της, έγιναν παρελθόν.
Πλέον βλέπεις την 25χρονη και τη λαχταράς. Με το αδύνατο κορμί και τις δυο μεγάλες και στρογγυλές βυζάρες της. Γεμισμένες με σιλικόνη, πρόθυμες να τις κάνεις ότι θέλεις. Και με δυο πανέμορφες… πρησμένες ρώγες, σκληρές.

Θα σου δίνει το μαγικό φιλάκι με τα χείλια και τη γλώσσα της

Τα καπούλια της δεν τα ενίσχυσε. Της αρέσει ο κώλος της. Στρογγυλός, ευμεγέθης και σφιχτός. Θέλει να τον κουνάει και να σε βλέπει να σου πέφτουν τα σάλια. Να την παρακαλάς να σε αφήσει να την πάρεις από πίσω.
Είναι μεγάλη… γλωσσοκοπάνα. Στο κρεβάτι μιλάει πολύ και πρόστυχα. Την ακούς να λέει πόσο γουστάρει να βάζει το sex toy της, μέσα στα μεγάλα και παχιά χείλια που έχει ανάμεσα στα πόδια της.
Το φόρτε της, όμως, είναι οι πίπες. Θέλει να σε νιώθει… σκληρό. Να στον παίρνει στο στόμα. Να τυλίγει τα σαρκώδη χείλια της γύρω του. Να κυλάει τη μεγάλη της γλώσσα, πάνω του, σε όλο το μήκος.
Λατρεύει το σπέρμα και θέλει να το νιώθει να πετάγεται καυτό μέσα στο λαιμό της. Γι’ αυτό κάθε φορά τελειώνει το σεξ, δίνοντάς σου το μαγικό φιλάκι.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *