Οπίσθια για καπουλέτους και στήθια μεγάλα, λαχταριστά (video)
02/05/2022
Δίψα για ζωή γεμάτη σεξ από ένα «καυτό»… milfέιγ (video)
03/05/2022
Οπίσθια για καπουλέτους και στήθια μεγάλα, λαχταριστά (video)
02/05/2022
Δίψα για ζωή γεμάτη σεξ από ένα «καυτό»… milfέιγ (video)
03/05/2022

Πρωτομαγιάτικο στεφάνι και σόλο σεξ φέρνουν ευτυχία (video)

Επλεξες πρωτομαγιάτικο στεφάνι από λουλούδια του αγρού; Για να το βάλεις στα μαλλιά της καλής σου και να της λες, «Το Μάη έχεις στα μαλλιά, γαρίφαλο στα χείλη»;
Αν όχι, φτιάξε γρήγορα ένα, γιατί το μαγιάτικο στεφάνι φέρνει την ευτυχία. Βέβαια, την ευτυχία φέρνει και το σεξ. Αλλά και το σόλο σεξ. Οπότε ο συνδυασμός σε πλημμυρίζει από ευτυχία.
Επειδή, λοιπόν, ο Μάης είναι ο μήνας ο αφιερωμένος στον αυνανισμό, βουρρρ οι… μηχανές. ΄Η μάλλον οι χούφτες. Να το απολαύσουμε, να ξεδώσουμε, να ξεφαντώσουμε.
Σόλο σεξ κάνουν όλοι. Οχι μόνο οι singles. Αλλά και τα ζευγάρια. Καθώς πολλές φορές ο οργασμός είναι πιο έντονος όταν έρχεται από τις χούφτες ή από ένα sex toy.

Πρωτομαγιάτικο στεφάνι στο κρεβάτι

Υπάρχει και η άλλη επιλογή. Κρεμάστε το στεφάνι πάνω από το κρεβάτι και αρχίστε το αμοιβαίο σόλο σεξ. Καθίστε ο ένας απέναντι ή πλάι στον άλλο και αρχίστε να… παίζετε το πράμα σας. Παίξτε, ακόμα, ο ένας το πράμα του αλλουνού.
Είναι το πιο ερεθιστικό θέαμα να βλέπεις το άλλο σου μισό να χαϊδεύεται, να σου λέει τις φαντασιώσεις του. Να γίνεται βαριά η ανάσα του. Να βγάζει αισθησιακούς αναστεναγμούς. Να τελειώνει μπροστά σου. Πάμε λοιπόν να δούμε δυο μαγιάτικα θηλυκά της διπλανής πόρτας να το κάνουν μόνα τους. Με τα δάχτυλά τους. Ενα λυγερόκορμο και ένα τσουπωτό, με καμπύλες.
Να μας δείχνουν τα βυζιά τους, να χαϊδεύονται, να ανοίγουν τα πόδια τους και να τρίβουν τα χείλια που έχουν ανάμεσα στα μπούτια τους. Να πιέζουν με δύναμη την κλειτορίδα τους και να καίγονται από ηδονή.
Να δούμε τα θηλυκά να χώνουν το δάχτυλό τους στην τρυπούλα που έχουν ανάμεσα στα πόδια και σε αυτή που έχουν ανάμεσα στα καπούλια. Να τελειώνουν και να βλέπεις τα πόδια τους, όλο τους το κορμί να τρέμει.
Παίρνουμε, λοιπόν την κατάσταση στα χέρια μας, φτιάχνουμε, πρώτα, το πρωτομαγιάτικο στεφάνι και πάμε για… δουλειά, πάμε για… δουλειά.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *