Για άντρες με τα όλα τους η γυναικάρα Maggie Green.
Ζουμερό θηλυκό μόνο για άντρες με τα όλα τους (video)
30/09/2023
Γιουλίκα Σκαφιδά: γυμνόστηθη στην ταινία A Lonely Woman.
Γιουλίκα Σκαφιδά: γυμνή στην ταινία A Lonely Woman (video)
01/10/2023

Hello October με δυο μεστωμένα στήθια (video)

Hello October με την Itsalwayssunny12.

Πρωτομηνιά, πρωτομηνιά, πήρα τους δρόμους παγανιά, να βρω πού πας, λέει στο τραγούδι ο Μανώλης Μητσιάς. Hello October…
Ετσι θα τον καλωσορίσουμε εμείς τον Οκτώβρη. Τον μήνα με τα χρυσάνθεμα. Τον μήνα που πρωτανθίζουν τα κυκλάμινα στου βράχου τη σχισμάδα. Με ένα θηλυκό της διπλανής πόρτας, μελαχρινό και ολόγυμνο.
Και δεν χρειάζεται να βγούμε παγανιά στους δρόμους. Βγήκαμε παγανιά στη globoσφαιρα και το βρήκαμε στο Reddit, εκεί που άνοιξε λογαριασμό πριν από τέσσερα χρόνια. Και συνεχίζει να ανεβάζει τα γυμνά του μέχρι σήμερα.
Πρόκειται για την Itsalwayssunny12, η οποία σου υπόσχεται να είναι η κάθε μέρα σου ηλιόλουστη. Γι’ αυτό είναι εδώ. Ωστε να ξεγυμνώνεται και με το κορμί της να φέρνει συνέχεια τη λιακάδα.
Είναι υπάλληλος γραφείου. Και όπως λέει, της την πέφτουν οι συνάδελφοί της. Ολοι ανεξαιρέτως θέλουν να τη ρίξουν. Παντρεμένοι, ανύπαντροι, λογοδοσμένοι, αρραβωνιασμένοι. Αδικο έχουν οι άνθρωποι;

Hello October με μια τέτοια ιδιαιτέρα γραμματέα

Δεν μας λέει τι ειδικότητα έχει. Το αφήνει στη φαντασία μας. Θέλουμε να φανταζόμαστε ως ιδιαιτέρα γραμματέα μας, ή ως προϊσταμένη μας να μας δίνει εντολές; Πάντως σχόλια θέλει να ακούει για το κορμί της, το γυμνό.
Κυρίως για τα βυζιά της. Αυτά είναι που θεωρεί ότι είναι το μεγαλύτερο ατού της, ως γυναίκα. Εκεί, στον κόρφο της, καρφώνουν το βλέμμα τους τα αρσενικά. Και μας δείχνει πόσο μεγάλα, πόσο σφριγηλά, πόσο μεστωμένα είναι.
Και για τις ρώγες της θέλει να ακούει σχόλια. Ακόμα και τα πιο πρόστυχα. Καθόσον όσο πιο πολλά διαβάζει, που να λένε τι θέλουμε να της κάνουμε, τόσο πιο σκληρές γίνονται. Ερεθίζονται και μεγαλώνουν.
Της αρέσουν τα… ποτιστικά αρσενικά. Εκείνα που θα θέλουν να… ποτίζουν συνέχεια τον… θάμνο της. Φροντίζει να τον έχει μόνιμα ξυρισμένο, καθώς θέλει τα αρσενικά να έχουν πλήρη θέα στα χείλια που κρύβονται ανάμεσα στα πόδια της.
Ο πισινός της, τροφαντός, κρέμεται από τη μέση της σαν ώριμο αχλάδι. Της αρέσει να τον γραπώνουν με δύναμη. Γενικά είναι τολμηρό και ωραίο κορμί. Για να μας μπει καλά ο μήνας και να πούμε Hello October.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek