Μια γυναίκα με παρελθόν, παρόν, μέλλον και καμπύλες (video)
02/08/2022
Η Πέπη Τσεσμελή γυμνή στο Playboy το 1999
08/08/2022
Μια γυναίκα με παρελθόν, παρόν, μέλλον και καμπύλες (video)
02/08/2022
Η Πέπη Τσεσμελή γυμνή στο Playboy το 1999
08/08/2022

Hello August με χουφτώματα σε ζουμερές καμπύλες (video)

Καλό μήνα δεν είπα. Καθώς ο Ιούλης ήταν κακός, ψυχρός κι’ ανάποδος. Που να ξέρεις τι θα βγει ο Αύγουστος. Οπότε λέμε… Hello August.
Και καθαρίζουμε. Ετσι είχαμε κάνει και τον Ιούλη. Του είχαμε πει, Hello July, ένα γεια δηλαδή και τώρα του λέμε το «Αντε γεια». Στα τσακίδια. Μας χόρτασε ακρίβεια, φονικά, φωτιές, χαφιέδες… και… και… και…
Τι να περιμένουμε λοιπόν, από τον Αύγουστο, τον πιο γρουσούζικο μήνα, όπως τον θεωρεί ο λαός μας. Τον μήνα της κατάρας και της θλίψης. Που δεν έπρεπε να λουστείς χωρίς να βάλεις αγιασμό στο νερό, που δεν έπρεπε να κόβεις τα νύχια σου.
Τον μήνα που οι παραδόσεις μας, τον καταγράφουν ως… διπλοχέστη. Καθόσον, τα παλιά τα χρόνια, ήταν άφθονα τα σύκα και τα σταφύλια, έτρωγαν τόσα πολλά οι άνθρωποι και κάθε μέρα τους έπιανε τσιρλιό.
Ασε που είχε και το άλλο το κακό ο γκαντέμης. Βγαίναν, λέει, παγανιά οι «καλές γυναίκες», οι νεράιδες και αν σε αγγίζανε, πάθαινες νευρικό κλονισμό. Οτι παθαίνεις δηλαδή, σήμερα, αγγίζοντας τον λογαριασμό της… κακής νεράιδας, της ΔΕΗ.

Hello August με βυζάρες και μπουτάρες

Κάτι τέτοιες νεράιδες θέλουμε εμείς να μας φέρει ο Αύγουστος. Οχι εκείνες που προκαλούν νευρικό κλονισμό. Τις άλλες, που με το άγγιγμά τους, σε στέλνουν στους εφτά ουρανούς. Νεράιδες σαν τη Siobhan Graves.
Την Αγγλίδα που θέλεις να κάνεις συνέχεια μακροβούτια μέσα στις ζουμερές καμπύλες της. Το παχουλούτσικο το θηλυκό, με τα πιασίματά του που θες να τα βουτήξεις, να τα ζουλήξεις, να νιώσεις στις χούφτες σου την «καυτή» τους σάρκα.
Η 32χρονη βγάζει το ολόσωμο κορμάκι της και μας τρέχουν τα σάλια. Μεγάλα βυζιά, φυσικά, που κρέμονται μεστά από τον κόρφο της. Με μεγάλες ρώγες. Οι μπουτάρες της, γεμάτες ψαχνά και ολίγην κυτταρίτιδα, αλλά ποιος νοιάζεται…
Οσο για τα καπούλια της… Τι κώλος! Στρογγυλός. Φαρδύς. Πεταχτός. Που κάνει κουνήματα και καπρίτσια. Και με στόμα φλογερό, με κατακόκκινα βαμμένα χείλια. Λέμε Hello August, λοιπόν και περιμένουμε να μας φέρει ένα τέτοιο τσουπωτό κορμί.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *