Eddie Mitsou: η άγρια ορχιδέα, γυμνή
Eddie Mitsou: Η Ελληνίδα άγρια ορχιδέα, γυμνή
01/12/2023
Η Πίπη η φακιδομύτη είναι η Mariina .Keskitalo
Η Πίπη η φακιδομύτη γυμνή στην ακροθαλασσιά
01/12/2023
Eddie Mitsou: η άγρια ορχιδέα, γυμνή
Eddie Mitsou: Η Ελληνίδα άγρια ορχιδέα, γυμνή
01/12/2023
Η Πίπη η φακιδομύτη είναι η Mariina .Keskitalo
Η Πίπη η φακιδομύτη γυμνή στην ακροθαλασσιά
01/12/2023

Σόλο σεξ με sex appeal για τα μαξιλάρια τους (video)

Σόλο σεξ με sex appeal και pillow humping.

Τι άραγε να σκέφτονται τα θηλυκά όταν βλέπουν το μαξιλάρι τους; Πονηρά σκέφτονται και νοιώθουν ένα απίστευτο sex appeal!
Μα θα μου πεις, νιώθουν σεξουαλική έλξη για το μαξιλάρι; Ναι, όπως γίνεται και με το sex toy τους. Και όχι μόνο για το μαξιλάρι που κοιμούνται. Αλλά και για τα μαξιλαράκια του καναπέ, της πολυθρόνας, της καρέκλας.
Να δούμε τι λένε οι γυναίκες στο Reddit για το σόλο σεξ με μαξιλάρι. Και μετά να δούμε 12 θηλυκά να πηδάνε το μαξιλάρι τους και να μας δείχνουν τα βυζιά τους, τον κώλο τους και τους… θάμνους τους.
_ freshamyfruit: «Ποτέ δεν σταμάτησα πραγματικά να το κάνω. Οταν με ακουμπάει στο εσωτερικό στα μπούτια μου και κάτω από τον αφαλό μου, είναι σαν να έχω κάνει το καλύτερο σεξ. Δοκιμάστε το μόλις ξυπνήσετε με γεμάτη κύστη. Αξέχαστο».
_ forbiddenkisses: «Ο σύζυγός μου και εγώ βλέπαμε μια σειρά στο Netflix όπου η ηρωίδα πήδηξε ένα μαξιλάρι. Το δοκίμασα και από τότε το κάνω συχνά. Το πήδημα του μαξιλαριού είναι γρήγορο και εγγυάται τον οργασμό».

Ο καλύτερος φίλος με το sex appeal

_PSLbasicbitch32: «Το μαξιλάρι είναι μακράν ο αγαπημένος μου τρόπος για να το παίζω. Το μαξιλάρι κάνει τέλεια τη δουλειά. Κάποιες φορές αφήνω τον φίλο μου να βλέπει, ενώ τον παίρνω στο στόμα».
_ Waywardgarden: «Στην οθόνη σπανίως βλέπουμε έντονους οργασμούς από σόλο σεξ. Στην πραγματικότητα εγώ όταν πηδάω το μαξιλάρι μου γίνομαι κατακκόκινη και γρυλίζω. Μερικές φορές νιώθω ότι είμαι μια διεστραμμένη»».
_hubapuga: «Δεν το έκανα τόσο συχνά. Αλλά μια φορά έβαλα έναν δονητή μέσα στη μαξιλαροθήκη και ήταν μια κορυφαία εμπειρία». _Zhorie-Rove: «Το να βάζεις μέσα στα μαξιλάρια ένα δονητή είναι ότι καλύτερο».
_Christy-2005: «Αχχ... δεν είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο φτάνω σε οργασμό,, αλλά ναι, το μαξιλάρι μου είναι ο καλύτερός μου φίλους». _mylostsoul1021: «Μόνο στον πρώην μυ είχα πει ότι πηδάω το μαξιλάρι μου. Ηθελε να με δει να το κάνω. Ντρεπόμουν, αλλά ήταν μια καλή εμπειρία, γιατί τελείωσε και αυτός μόνος του».
_TanikaQiuWu: «Για δοκιμάστε κάτι που θα σας πω. Βάλτε μέσα τις γωνίες του μαξιλαριού. Επίσης, δοκιμάστε να βάλετε μέσα σας τις άκρες των σεντονιών. Τραβήξτε τις σιγά – σιγά έξω. Θα ξελιγωθείτε».
Λιγώνονται τα θηλυκά και νοιώθουν μεγάλο για το μαξιλάρι τους μεγάλο sex appeal.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *