KimTokio: Μπαίνει μέσα της ο έκπτωτος άγγελος.
Μπαίνει μέσα της ο έκπτωτος άγγελος και γίνεται τσούλα (video)
02/12/2023
Η Lucy Li θέλει να της λες σ αγαπώ γιατί είσαι σεξοβόμβα.
Θέλει να του λες σ αγαπώ γιατί είσαι νταρντάνα (video)
03/12/2023
KimTokio: Μπαίνει μέσα της ο έκπτωτος άγγελος.
Μπαίνει μέσα της ο έκπτωτος άγγελος και γίνεται τσούλα (video)
02/12/2023
Η Lucy Li θέλει να της λες σ αγαπώ γιατί είσαι σεξοβόμβα.
Θέλει να του λες σ αγαπώ γιατί είσαι νταρντάνα (video)
03/12/2023

Στο περιβόλι του ουρανού με δυο ινδιάνικες βυζούμπες

Στο περιβόλι του ουρανού με την Cherokee Star Luker.

Αϊντε. Πιες τα κρασάκια σου, να κάνεις κεφάλι για να ονειρευτείς. Πως βρίσκεσαι στον παράδεισο. Στο περιβόλι του ουρανού.
Ομως, όχι μόνος σου. Παρέα με ένα ουρί. Γιατί έχω κόλλημα με τα ουρί. Διίοτι άκου τι λέει η μουσουλμανική παράδοση: «Ο άντρας κοιτάζει ελεύθερα το πρόσωπο, το στήθος και τα πόδια της γυναίκας και εκείνη τον κοιτάζει στο πρόσωπο, το στήθος και τα πόδια.
Εκτός από φρύδια, μαλλιά και βλέφαρα, δεν έχουν άλλες τρίχες πουθενά, ούτε στα γεννητικά όργανα. Κάθε μέρα που περνάει αποκτούν μεγαλύτερη χάρη και ομορφιά, αντίθετα με το γήινο κόσμο, όπου οι άνθρωποι γερνούν μέρα με την ημέρα.
Κάθε άντρας αποκτά τη δύναμη που έχουν χίλιοι άντρες στον κόσμο, όχι μόνο στο φαγητό και το ποτό, αλλά και στην ερωτική πράξη. Κοιμάται όμως με τη σύζυγο του, που τη βρίσκει παρθένα.
Κάθε φορά που την πλησιάζει, θα κοιμούνται με τον ίδιο τρόπο που κοιμούνται οι ζωντανοί με τις γυναίκες τους. Κάθε μέρα γεύεται την ηδονή από αυτήν, σαν να χαιρόταν εκατό γυναίκες». Κι’ αν δεν είχες γυναίκα; Μην φοβάσαι. Θα σου βρουν ένα ουρί.

Στο περιβόλι του ουρανού με μια Χαβανέζα

Μπορεί και να ‘σαι από τους τυχερούς. Ειδικά αν σου βρουν ένα ουρί σαν αυτή την καυτή Χαβανέζα. Να τρώτε καρύδες και ανανάδες και να απολαμβάνεις την ηδονή από αυτό το φοβερό, χυμώδες κορμί.
Διότι πραγματικά η Cherokee Star Luker έχει φοβερές καμπύλες. Τι βυζούμπες είναι αυτές! Θεϊκές! Βλέπεις τα μεγάλα στήθια της και σου τρέχουνε τα σάλια. Λαχταράς να τα βλέπεις και να τα χαίρεσαι κάθε μέρα.
Αλλά τι έχεις να πεις και για τον πισινό της… Ευμεγέθης, ευβαρής και μεγαλοπρεπής. Δεν μας τον δείχνει γυμνό, αλλά έτσι όπως μπαίνει μέσα του το μαγιό, χορταίνουμε τα στρογγυλά καπούλια της.
Στα 29 της χρόνια η Αμερικανίδα, είναι μοντέλο και personal trainer, καθώς έχει τρέλα με τη γυμναστική. Εχει χτυπηθεί πολλές ώρες στα γυμναστήρια για να αποκτήσει αυτήν την κορμάρα. Που σίγουρα στην άλλη ζωή, θα τη βρεις εκεί. Στο περιβόλι του ουρανού.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *