Δήμητρα Αλεξανδράκη και Νάιλα simply spice.
Δήμητρα Αλεξανδράκη και Νάιλα simply spice στο Playboy
26/10/2023
Μαρία Ιωαννίδου: Ολόγυμνη στο Playboy.
Μαρία Ιωαννίδου: Γυμνή στο Playboy στα 50 της χρόνια
27/10/2023
Δήμητρα Αλεξανδράκη και Νάιλα simply spice.
Δήμητρα Αλεξανδράκη και Νάιλα simply spice στο Playboy
26/10/2023
Μαρία Ιωαννίδου: Ολόγυμνη στο Playboy.
Μαρία Ιωαννίδου: Γυμνή στο Playboy στα 50 της χρόνια
27/10/2023

Σου υπόσχεται μια άγρια νύχτα με το κορμί της (video)

Η LeticiaWild σε θέλει για να περάσει μια άγρια νύχτα.

Μην το βλέπεις που είναι γλυκούλι και ομορφούλικο. Αν μπεις στο δωμάτιό του, ετοιμάσου να περάσεις μια πολύ άγρια νύχτα.
Σε ειδοποιάω! Να ‘χεις φάει μπόλικα φουντούκια με μέλι. Να ‘χεις πιει χυμό καρπούζι. Και ρόδι. Να ‘χεις φάει και στρείδια. Ολα τα αφροδισιακά. Για να είσαι γερός, ντούρος και για να μην ξεφτιλίσεις το αντρικό γένος.
Καθόσον η LeticiaWild (θα τη βρεις ΕΔΩ) δεν είναι απλή περίπτωση. Στις αρχές, όταν ήταν κοπελούδα, έψαχνε τον άντρα που θα του αφιέρωνε όλη της τη ζωή. Που θα πιάναν ένα σπίτι και θα ζούσαν ευτυχισμένοι μαζί.
Ερωτεύτηκε δυο – τρεις φορές και νόμιζε πως το όνειρό της θα γίνει πραγματικότητα. Κατέληξε, όμως, μια κυρία ατυχήσασα. Ερωτα της πουλούσαν και μόλις χόρταινα πήδημα, εξαφανίζονταν. Και το webcam girl βαλάντωνε στο κλάμα.
Την τελευταία φορά, όμως, την είδε αλλιώς. Μόλις στέγνωσαν τα δάκρυα, σκέφτηκε πως δεν θα χαλάσει ξανά τη ζαχαρένια του, για κανένα πούστη, κερατά. Θα γλένταγε τη ζωή του. Και ξεσάλωσε.

Μόνο μια άγρια νύχτα αξίζει με ένα αρσενικό

Σήμερα είναι 29 χρονών. Ξέχασε όλα τα παλιά και πλέον ξέρει τι ζητάει και τι θέλει από ένα αρσενικό. «Κοίτα με στα μάτια κι’ άσε τα αισθήματα, γλέντα με απόψε και ξενύχτα με». Αυτοί οι στίχοι είναι το μότο της.
Το μόνο που θέλει είναι να χαίρεται το σεξ. Αλλά και όταν είναι μόνο του, τους οργασμούς ψάχνει, κάνοντας σόλο σεξ με το sex toy του. Μπήκε στο νόημα, δηλαδή και ξέχασε τις παντρειές και τα τοιαύτα.
Διότι όλα τα προσόντα τα έχει. Εχει κουκλίστικο προσωπάκι. Ματάρες αμυγδαλωτές και ένα στοματάκι για φίλημα. Χειλάκια πολλά υποσχόμενα και γλωσσίτσα που την εκπαίδευσε ώρες πολλές, ώστε να γίνει εξπέρ στις πίπες.
Μικρά στήθια, αξιοχούφτωτα, τα οποία θέλει να τα ζουλάς και να τα ρουφάς. Χυτά πόδια με τα οποία θέλει να σε σφίγγει. Δεν μιλάμε για τον στρογγυλό, λαχταριστό κώλο του που μπορεί να σε τρελάνει.
Ξέρει πως τα καπούλια του είναι το κάτι άλλο. Γι’ αυτό θέλει να κάθεται πάνω σου σε στάση ανάποδου Cowgirl για να τα βλέπεις και να μην κρατιέσαι. Τέτοια προσόντα σου λέει και θα χαραμιστώ; Τα αρσενικά λέει, είναι μόνο για μια άγρια νύχτα!

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *