Η Πίπη η φακιδομύτη είναι η Mariina .Keskitalo
Η Πίπη η φακιδομύτη γυμνή στην ακροθαλασσιά
01/12/2023
KimTokio: Μπαίνει μέσα της ο έκπτωτος άγγελος.
Μπαίνει μέσα της ο έκπτωτος άγγελος και γίνεται τσούλα (video)
02/12/2023
Η Πίπη η φακιδομύτη είναι η Mariina .Keskitalo
Η Πίπη η φακιδομύτη γυμνή στην ακροθαλασσιά
01/12/2023
KimTokio: Μπαίνει μέσα της ο έκπτωτος άγγελος.
Μπαίνει μέσα της ο έκπτωτος άγγελος και γίνεται τσούλα (video)
02/12/2023

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, κόντρα σε όλα, γυμνή στο Playboy

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ γυμνή, κόντρα σε όλα.

Εκείνη την εποχή μεσουρανούσε στην ελληνική τηλεόραση και κανείς δεν φανταζόταν ότι θα το τολμούσε. Αλλά πήγε κόντρα σε όλα.
Μιλάω για την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η οποία πρωταγωνιστούσε στη σειρά του MEGA, «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή». Υποδυόταν τη σύζυγο του οδοντίατρου (του φίλου του Ακάλυπτου) ο οποίος την κεράτωνε.
Ξαφνικά, λοιπόν, τον Μάρτιο του 1999, είδαμε την Ελληνίδα ηθοποιό, να φιγουράρει στο εξώφυλλο του Playboy. Να προαναγγέλλονται δε, οι γυμνές φωτογραφίες της στις μέσα σελίδες του περιοδικού.
Η Κωνσταντίνα φωτογραφήθηκε στη μπανιέρα, στο μπαλκόνι, στον καναπέ, σε ένα σκαμνί. Μας έδειξε, δε, τα πάντα στο κορμί της. Τα ωραία, εντυπωσιακά στήθια της και τις στρογγυλές ρώγες της.
Αλλά δεν έμεινε μόνο σε αυτά. Είδαμε τον φουντωμένο… θάμνο της με τις μαύρες τριχούλες και τον λαχταριστό πισινό της. Πικάντικη η φωτογραφία που κάθεται πάνω στο τραπέζι με μια ξεφλουδισμένη μπανάνα δίπλα της.

Μια συνέντευξη κόντρα σε όλα

Αλλά και η συνέντευξη που έδωσε ήταν κόντρα σε όλα, καθώς μίλησε ανοιχτά. Ο τίτλος στο θέμα ήταν: «Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ανοίγει την αυλαία, έχοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια μοναδική παράσταση. Αυτή των πιο απόκρυφων ερωτικών της φαντασιώσεων».
Να δούμε, επίσης, τι έλεγε: «Το ότι ένας άντρας αποδεικνύεται καλός στο κρεβάτι, σημαίνει ότι έχει και ωραίο μυαλό. Σίγουρα όμως δεν μπορείς να στηρίξεις μια σχέση μόνο στο σεξ ή στις κουβεντούλες. Πρέπει να γίνονται καλά και τα δύο.
Πιστεύω πάντως ότι όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά στο κρεβάτι, μόνο η γυναίκα μπορεί να βοηθήσει. Παίζοντας παιχνίδια με το μυαλό, προκαλώντας τις φαντασιώσεις, τη ζήλεια, τον θυμό του».
Σε άλλο σημείο έλεγε: «Κοίτα, σήμερα οι άντρες το παίζουν τολμηροί. Σου λένε θα σου κάνω το ένα, θα σου κάνω το άλλο. Αλλά είναι πολύ πιο συντηρητικοί από τις γυναίκες στο σεξ, αναγκάζοντάς τες να τους ακολουθούν σε αυτόν τον συντηρητισμό».
Οταν έγινε η φωτογράφιση η Κωνσταντίνα ήταν 33 χρονών. Ας δούμε λοιπόν την ηθοποιό, σκηνοθέτρια και συγγραφέα παιδικών βιβλίων, όταν πήγε κόντρα σε όλα.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *