Διακοπές στη Σαχάρα με μια γυμνή Sahara
Διακοπές στη Σαχάρα, με την «καυτή» Sahara
18/08/2023
Πότε γιορτάζει η Cindy Shine; Οταν κάνει σεξ.
Πότε γιορτάζει το μελαχρινό; Οποτε ανοίγει τα πόδια (video)
07/09/2023
Διακοπές στη Σαχάρα με μια γυμνή Sahara
Διακοπές στη Σαχάρα, με την «καυτή» Sahara
18/08/2023
Πότε γιορτάζει η Cindy Shine; Οταν κάνει σεξ.
Πότε γιορτάζει το μελαχρινό; Οποτε ανοίγει τα πόδια (video)
07/09/2023

Βροχερή καλημέρα από μια καυτή νοσοκόμα (video)

Βροχερή καλημέρα από την καυτή Σουηδέζα.

Εδώ λοιπόν έχουμε να κάνουμε με ένα θηλυκό που μας υπόσχεται μια φανταστική μέρα δίνοντάς μας μια… βροχερή καλημέρα!
Οχι, μην πάει το μυαλό μας σε πραγματική βροχή. Αυτή που τη ρίχνουν οι ουρανοί όταν ανοίγουν. Εδώ μιλάμε για βροχή από ζεστά υγρά, εκείνα που ξεχύνονται από τα γυναικεία μπούτια, όταν ανοίγουν!
Είναι ένα θηλυκό της διπλανής πόρτας, πάνω στα ντουζένια του, το οποίο πριν από τρία χρόνια, όταν ήταν 21 χρονών, άνοιξε λογαριασμό στο Reddit. Γιατί; Μα, για να τρελάνει τα αρσενικά με τα κάλλη του, με τη γύμνια του.
Η Σουηδέζα έκανε το πέρασμά της, αφήνοντας τις φωτογραφίες και τα βίντεό της, ως αποτύπωμα στη globoσφαιρα. Οι αρσενικές… χούφτες της οποίας, ακόμα παίρνουν φωτιά όταν τις βλέπουν.
Που να είναι τώρα; Ποιος ξέρει. Μπορεί να βρήκε γκόμενο που να της έταξε γάμο, οπότε σου λέει δεν μας παίρνει άλλο. Μπορεί επίσης να μεταπήδησε σε άλλες πλατφόρμες και να βγάζει φράγκα από τα γυμνά της.

Βροχερή καλημέρα και μουσκεμένα χείλια

Οπως και να ‘χει εδώ είναι τα βίντεο και οι φωτογραφίες της. Με τα πολύ ωραία βυζιά της. Τα σφριγηλά και τα στρογγυλά. Με τις δυο σκληρές, πεταχτές ρώγες της, στις οποίες έχει κάνει piercing.
Ηθελε να παίρνει σχόλια για τον πισινό της, ώστε να γεμίζει αυτοπεποίθηση. Να ακούει τι θέλουμε να κάνουμε στα καπούλια της. Και μας πληροφορούσε πως η τρυπούλα ανάμεσά τους, ανοίγει για τον καθένα.
Ηθελε επίσης να βλέπουμε τους οργασμούς της. Τα καυτά υγρά να πετάγονται μέσα από τα μουσκεμένα χείλη της. Και μας έδειχνε πως τα περιποιόταν είτε με τα δάχτυλά της, είτε με τα sex toy της.
Εχει μεγάλη συλλογή από δονητές και ομοιώματα. Τα οποία χρησιμοποιεί δυο –δυο. Το ένα από μπρος και το άλλο από πίσω. Οπως έλεγε, τα περισσότερα λεφτά της τα χαλάει αγοράζοντας sex toys και butt plug.
Από πού τα βγάζει τα φράγκα; Είναι νοσοκόμα, δουλεύει σε ίδρυμα και αναρωτιόταν τι θα της έλεγαν οι ασθενείς της, αν τους αποκάλυπτε την kinky πλευρά του εαυτού της. Τι να της πουν; Οτι θα ‘θελαν κάθε μέρα, μια… βροχερή καλημέρα!

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *