Ολα θα πάνε καλά με τη Nikole Brix
Ολα θα πάνε καλά με το τσουπωτό το θηλυκό (video)
16/07/2023
Ακου να δεις τι κάνουν τα θηλυκά στο μπάνιο.
Ακου να δεις τι κάνουν τα θηλυκά στο μπάνιο (video)
17/07/2023
Ολα θα πάνε καλά με τη Nikole Brix
Ολα θα πάνε καλά με το τσουπωτό το θηλυκό (video)
16/07/2023
Ακου να δεις τι κάνουν τα θηλυκά στο μπάνιο.
Ακου να δεις τι κάνουν τα θηλυκά στο μπάνιο (video)
17/07/2023

BellaSwett: Εχω ένα μυστικό, που με αναστατώνει (video)

BellaSwett: «Εχω ένα μυστικό...

Εμφανίστηκε πριν από τρία χρόνια και έβαλε φωτιά στη globoσφαιρα. Οπως έλεγε, «Εχω ένα μυστικό, που με αναστατώνει».
Οσοι έκαναν τον κόπο και μπήκαν στον λογαριασμό της, έμαθαν το μυστικό της. Που δεν είναι άλλο, από το ανεβάζει γυμνές φωτογραφίες της και βίντεο σε κοινή θέα στο ίντερνετ. Δωρεάν, για να τις βλέπουν όλοι.
Αυτό είναι που την αναστατώνει και την κάνει να φλέγεται. Τη BellaSwett. Το θηλυκό της διπλανής πόρτας, με το άψογο κορμί. Που φαντασιώνεται πως όποιος την παίρνει μάτι, θα παίρνουν φωτιά οι χούφτες του.
Αυτό θέλει. Αυτό την ερεθίζει απίστευτα. Να τον παίζεις για πάρτη της. Και μετά, να της λες με μηνύματα στη σελίδα της, πόσο πολύ σε έφτιαξε. Αλλά γουστάρει και άλλα λόγια, φλογερά και πρόστυχα.
Θέλει να της γράφεις με λεπτομέρειες ποιες φαντασιώσεις έρχονται στο μυαλό σου, όταν τη βλέπεις γυμνή. Τι θα ήθελες να της κάνεις αν την είχες δίπλα σου. Αλλά και τι θα ήθελες να σου κάνει εκείνη, με τη σειρά της.

«Εχω ένα μυστικό, που με φτιάχνει»

Θα την έλεγες επιδειξιομανή; Δεν χρειάζονται ταμπέλες. Ισα – ίσα, πρέπει να απολαμβάνουμε μια τέτοια γυναίκα, που ξεγυμνώνεται, προς τέρψιν όλων των ματάκηδων, όπου γης.
Το μελαχρινό ξέρει πως είναι όλο γλύκα. Ξέρει τι πάθη μπορεί να φουντώσει. Πρώτα απ’ όλα με τις βυζάρες του. Φυσικές, χωρίς ίχνος σιλικόνης μέσα τους. Μεγάλες, στρογγυλές και με δυο σκούρες, λαχταριστές ρώγες.
Ο.. θάμνος του είναι από τους ωραιότερους, ξυρισμένους, που έχουμε δει. Ανοίγει τα μπουτάκια του και εμφανίζονται δύο λεπτά χειλάκια. Οπως λέει το θηλυκό, όταν διαβάζει τα σχόλια που της κάνουν, γίνονται αμέσως υγρά.
Και από πίσω, όμως, είναι δεόντως προικισμένη! Τι κώλος είναι αυτός! Μεγάλος και σφιχτός. Η σάρκα στους γλουτούς της είναι τραγανή. Και όταν το αγγίξεις στον πισινό, αρχίζει και… αχνίζει.
Βλέποντάς το, αρχίζεις και σκέφτεσαι τις γειτόνισσές σου, καθώς μια τέτοια θα ήθελες να έχεις. Να τη δεις στο σούπερ μάρκετ και να σου ψιθυρίσει, «Εχω ένα μυστικό…».

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *