Ενα… milfέιγ που θα σε κάνει να περνάς ζωή και κότα (video)
07/07/2022
Πάρε το travel pass, βούτα το ξανθό και καλό καλοκαίρι (video)
11/07/2022
Ενα… milfέιγ που θα σε κάνει να περνάς ζωή και κότα (video)
07/07/2022
Πάρε το travel pass, βούτα το ξανθό και καλό καλοκαίρι (video)
11/07/2022

Ποια είναι η ένατη τέχνη; Μα φυσικά το σόλο σεξ! (video)

Αρχιτεκτονική, γλυπτική, ζωγραφική, λογοτεχνία, μουσική, θέατρο, κινηματογράφος, φωτογραφία. Οι 7 Τέχνες. Ποια είναι η ένατη τέχνη;
Μα φυσικά το σόλο σεξ. Καθόσον για να πετύχει η μαλακία, θέλει τέχνη και τεχνική. Δεν με πιστεύεις; Δες τι λένε έξι γυναίκες στο Reddit οι οποίες αποκαλύπτουν την τέχνη τους, όταν έρχεται η ώρα να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.
valentina21431: «Διαβάζω ερωτική λογοτεχνία. Εχω συνέχεια στο μυαλό μου το σεξ. Είμαι πολύ καυλιάρα. Ξαπλώνω ανάσκελα, ανοίγω τα πόδια μου και το κάνω με το sex toy μου».
Zeshiki: «Σκέφτομαι ένα σενάριο από τις πολλές φαντασιώσεις που έχω. Το κάνω πάντα με το χέρι, βάζοντας μέσα μου τα δάχτυλά μου».
FaraldaRose: «Χαϊδεύω αρκετή ώρα τα βυζιά μου, τα μπούτια μου, την κοιλιά μου. Μετά το χέρι πάει στην κλειτορίδα μου. Αρχίζω να την πιέζω κάνοντας μικρούς κύκλους. Μετά τη χαϊδεύω πιο γρήγορα και βάζω το άλλο χέρι μέσα μου. Και τελειώνω».
lavendarhippie18: «Πηδάω το μαξιλάρι μου. Δεν μπορώ να τελειώσω με το χέρι μου, ή με τον δονητή. Μόνο το μαξιλάρι κάνει δουλειά».

Ποια είναι η ένατη τέχνη; Να το κάνουν μόνα τους

Bebelabeaux: «Καβαλάω το μαξιλάρι μου και τρίβομαι πάνω του. Είναι φανταστικό. Με τα δάχτυλά μου, τρίβω την κλειτορίδα μου και τελειώνω αμέσως».
JPham8010: «Παίζω την κλειτορίδα μου. Την τρίβω, ή τις δίνω ελαφρά χαστουκάκια. Ετσι τελειώνω».
Sofitheteacup: «Μερικές φορές πηδάω κάποιο αντικείμενο. Αλλά οι πιο δυνατοί οργασμοί έρχονται με το τρίψιμο της κλειτορίδας. Με τα δάχτυλα την πιέζω ελαφρά, μετά όλο και πιο δυνατά και τελειώνω».
Να δούμε τώρα έντεκα θηλυκά, που μας δείχνουν την τεχνική τους στο σόλο σεξ. Που έχουν τραβήξει βίντεο χαϊδεύοντας το πράμα τους. Και τα ανέβασαν στο ίντερνετ για να τα δουν όλα τα αρσενικά στη globoσφαιρα.
Ξαπλώνουν, πέφτουν στα τέσσερα, χαϊδεύουν το κορμί τους, τα βυζιά τους, τους κώλους τους. Βάζουν τα δάχτυλα στο πράμα τους μέχρι να ανακουφιστούν. Και όταν τα ρωτήσεις «Ποια είναι η ένατη τέχνη;», θα σου πουν: «Μα φυσικά το να πηδάς τον εαυτό σου».

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *