NicoletteMoore: Λέμε good luck στη λατίνα.
Λέμε good luck στο σέξαλλο με τις καμπύλες (video)
22/08/2024
Κάνουν σόλο σεξ πάνω σε awesome books.
Σόλο σεξ πάνω σε awesome books από 11 θηλυκά (video)
26/08/2024
NicoletteMoore: Λέμε good luck στη λατίνα.
Λέμε good luck στο σέξαλλο με τις καμπύλες (video)
22/08/2024
Κάνουν σόλο σεξ πάνω σε awesome books.
Σόλο σεξ πάνω σε awesome books από 11 θηλυκά (video)
26/08/2024

Σου λέει feed the kitty γιατί είναι αχόρταγο (video)

GraceFair: Σου λέει feed the kitty γιατί είναι πεινασμένο.

Η ευτυχία στη ζωή είναι να βρεις ένα θηλυκό, που να μην σε πρήζει με αγάπες και λουλούδια και να σου λέει, feed the kitty.
Αυτό ακριβώς πρέπει να βρεις. Μια γυναίκα γεμάτη λαγνεία. Η οποία δεν γουστάρει έρωτες και συναισθήματα. Ενα πράγμα μόνο ζητάει. «Τάισε το γατάκι μου, γιατί είναι αχόρταγο», σου λέει και στο δίνει στο πιάτο.
Είναι η GraceFair (θα τη βρεις ΕΔΩ) η οποία εδώ και τρία χρόνια είναι webcam girl. Γιατί, όμως, κάνει σόου στην κάμερα; Για δύο λόγους. Για τα μπικικίνια και γιατί έχει ένα απίστευτο sex drive.
Πράγματι, θέλει πολλούς και πολλαπλούς οργασμούς κάθε μέρα. Δεν υπάρχει αρσενικό που να μπορεί να την ικανοποιήσει. Διότι άντε και την πήδηξε μια, άντε δυο, άντε τρεις, μετά τι γίνεται;
Οπότε, ανοίγει την κάμερα, παίρνει τα sex toy της και φτάνει σε όσους οργασμούς γουστάρει με σόλο σεξ. Παράλληλα ακούει και τις φαντασιώσεις των πελατών της και φτιάχνεται ακόμα περισσότερο.

Σου λέει feed the kitty γιατί είναι πεινασμένο

Εκείνο που σου λέει είναι ότι έχει καυτά χείλια. Στο πρόσωπό της και ανάμεσα στα λαχταριστά μπούτια της. Δεν θέλει ποτέ να μένουν άδεια και λέει πως ξέρει να συναρπάζει τα αρσενικά με τις πίπες που παίρνει.
Αυτό στο δείχνει στο βίντεο, που ρουφάει τον rabbit δονητή της. Τον θέλει διπλό, γιατί εκείνο που την ξετρελαίνει είναι να τον τρίβει πάνω στην κλειτορίδα της. Ετσι τελειώνει και παραλύει ολόκληρη.
Εχει, όμως και άλλες χάρες. Είναι τα καπούλια της που είναι γεμάτα μαλακή σάρκα. Τροφαντός κώλος, ανοιχτός σε όλα. Σου τον δείχνει και σου λέει, «Ελα να πάρουμε φωτιά σαν δυο… εύφλεκτα υλικά».
Επίσης έχει και δυο βυζιά, σε νορμάλ μέγεθος, με δυο ρώγες υπερευαίσθητες. Εκείνο που απολαμβάνει, είναι να βλέπει το αρσενικό να το παίζει μόνο του και να τελειώνει πάνω στις ρώγες της.
Δεν έχει ιδιαίτερα βίτσια η 25χρονη. Το μόνο που ζητάει είναι να μπαίνεις στο δωμάτιό της για να σου λέει feed the kitty.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *