Gigi Hadid: Μίλησε για τη Λωρίδα της Γάζας.
Gigi Hadid: Πήρε θέση για Παλαιστίνιους και Εβραίους
11/10/2023
Μαρία Κορινθίου μια ολόγυμνη θεά.
Μαρία Κορινθίου: Μια ολόγυμνη θεά στο Playboy (2006)
12/10/2023
Gigi Hadid: Μίλησε για τη Λωρίδα της Γάζας.
Gigi Hadid: Πήρε θέση για Παλαιστίνιους και Εβραίους
11/10/2023
Μαρία Κορινθίου μια ολόγυμνη θεά.
Μαρία Κορινθίου: Μια ολόγυμνη θεά στο Playboy (2006)
12/10/2023

Πάρε με όπως θες, ζήτα μου ότι θες, κάνε μου ότι θες (video)

Πάρε με όπως θες, ζήτα μου ότι θες, σου λέει η IrisFaux.

Ναι, το ξέρω. Απλά είναι τα πράγματα. Δεν θες κάποια που να στα σπάει. Να πηδήξεις θες. Να την ακούσεις να λέει, «Πάρε με όπως θες».
Εχεις φτιαχτεί, έχεις ανάψει, έχεις τρελαθεί. Να τελειώσεις θέλεις, να αδειάσεις και να χαλαρώσεις. Αμα είναι να το πολυκουβεντιάζεις, να παρακαλάς, να πρέπει να την κάνεις χρυσή για να σου κάτσει… Πηδάς τη χούφτα σου και ησυχάζεις.
Και μετά της λες «Αλέ αλλού». Και ψάχνεις να βρεις εκείνη. Που θα σε καταλαβαίνει και δεν θα σε σταυρώνει για ένα πήδημα. Εκείνη που θα κάθεται να την πάρεις όπως θες, να της ζητάς ότι θες και να της κάνεις ότι θες.
Θέλεις τη γυναίκα την τέλεια, την πρόστυχη , τη σωστή. Κάποια σαν την IrisFaux (θα τη βρεις ΕΔΩ), η οποία ορκίζεται ότι θα στα δώσει όλα και θα στα κάνει όλα. Χωρίς καμώματα και νάζια και περιστροφές.

Πάρε με άγρια και αφιονισμένα

«Ελα να σου δείξω πόσο άτακτο και… άγριο μπορεί να γίνει ένα ντροπαλό θηλυκό, σαν και μένα». Τι σου λέει δηλαδή; Οτι μόλις κλείσει η πόρτα της κρεβατοκάμαρας γίνεται ασυγκράτητη, αφιονίζεται!
Στα 26 της χρόνια δεν έχει ταμπού και αναστολές. Γι’ αυτό και έγινε webcam girl. Για να σου εξάπτει όλες τις φαντασιώσεις. Και για να σου δείχνει, κάνοντας σόλο σεξ, πόσο παθιασμένη είναι.
Σου λέει πως δεν πρέπει να σε νοιάζουν τα μικρά στήθια της. Καθόσον θα σε αποζημιώσει με τα άλλα κόλπα της. Οπως για παράδειγμα με τις πίπες που κάνει με τα σαρκώδη χείλια της. Οπως λέει, «Το καλύτερο είναι να κάνεις έρωτα με τα χείλια».
Θέλει να ξαπλώνει ανάσκελα και να σε σφίγγει μέσα της με τις, γεμάτες σφιχτή σάρκα, μπουτάρες της. Σου λέει πως θα σε καβαλήσει και θα χτυπιέται πάνω σου, βογκώντας και φωνάζοντας. Ετσι όπως κάνει με το sex toy της.
Είναι ένα αγρίμι που υπόσχεται πως η μόνη λέξη που θα βγαίνει από το στόμα του θα είναι: Πάρε με.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *