Η MilaMay θέλει να γίνετε μια γλυκιά συμμορία.
«Ελα να γίνουμε με τη φίλη μου μια γλυκιά συμμορία» (video)
10/10/2023
Gigi Hadid: Μίλησε για τη Λωρίδα της Γάζας.
Gigi Hadid: Πήρε θέση για Παλαιστίνιους και Εβραίους
11/10/2023
Η MilaMay θέλει να γίνετε μια γλυκιά συμμορία.
«Ελα να γίνουμε με τη φίλη μου μια γλυκιά συμμορία» (video)
10/10/2023
Gigi Hadid: Μίλησε για τη Λωρίδα της Γάζας.
Gigi Hadid: Πήρε θέση για Παλαιστίνιους και Εβραίους
11/10/2023

Μουσική δωματίου θέλει να παίζει με το… δοξάρι σου (video)

Μουσική δωματίου θα ακούς συνέχεια από τη DivyaMelany.

Σου αρέσει η μουσική; Δεν μιλάω για τσιφτετέλια και χιπ χοπ. Μιλάω για τη σοβαρή. Την κλασσική τη μουσική. Δηλαδή: Μουσική δωματίου.
Δεν το ‘χεις. Το ξέρω. Οπως όλος ο κόσμος. Μια Κάλλας μάθαμε κι’ αυτή γιατί ήταν πατριωτάκι. Αντε κι’ έναν Παβαρότι. Και Μπετόβεν ξέρουμε και Μότσαρτ. Το θέμα είναι αν τους έχουμε ακούσει ποτέ.
Κατά τ’ άλλα, από μουσική, αυτή που λέγεται του δωματίου… μαύρα μεσάνυχτα. Μπορείς ν’ ακούσεις σε μία σάλα να παίζουν κομμάτια για βιολί; ‘ Η σε ένα μέγαρο να παρακολουθήσεις ρεσιτάλ για βιολί;
Γενικώς, αυτό που μπορούμε να παρακολουθήσουμε είναι κάθε Πρωτοχρονιά που δείχνει η ΕΡΤ την ορχήστρα της Βιέννης, να παίζει κλασσικά ροκ και άλλα γνωστά κομμάτια. Οσο για βιολί… Ενας τρόπος υπάρχει για να εξοικειωθείς.
Να τα φτιάξεις με μια βιολονίστρια. Μια γκόμενα που επειδή παίζει βιολί, θα σε βάζει να ακούς τέτοια μουσική. Και θα κάνεις υπομονή καθόσον θα περιμένεις να τελειώσει το βιολί, ώστε το θηλυκό να έρθει να παίξει το δικό σου το… δοξάρι.

Μουσική δωματίου με μελωδία από βογγητά

Μια γυναικάρα σαν τη DivyaMelany (θα τη βρεις ΕΔΩ), η οποία έχει σπουδάσει στο ωδείο και τρελαίνεται για το βιολί. Το οποίον παίζει συχνά. Και όχι μόνο το βιολί. Παίζει και με το πράμα της και γεμίζει το δωμάτιο με μελωδίες από τα βογγητά της.
Το webcam girl είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία τα έχει όλα εν αφθονία στο κορμί της. Δεν είναι παχουλή, αλλά έχει πλούσιες καμπύλες. Εντυπωσιακά, μεγάλα, στρογγυλά βυζιά που τα λαχταράς.
Καπούλια που τα λιμπίζεσαι, τα λιγουρεύεσαι. Πανέμορφος κώλος, στρογγυλός. Που αν την έχεις δίπλα σου θα τον βλέπεις συνέχεια μες στη μούρη σου. Καθόσον το σεξ το απολαμβάνει, κυρίως, όταν πέφτει στα τέσσερα.
Εχει μπουτάρες και ανάμεσά τους δυο παχουλά χείλια, που παίρνουν φωτιά. Είναι δυναμική γυναίκα η 28χρονη, η οποία λέει πως, «Οι δυναμικές γυναίκες τρομάζουν τα αγοράκια, αλλά συναρπάζουν τους άντρες».
Τι λες λοιπόν; Δεν αξίζει τον κόπο, έστω και κάθε μέρα να περνά τη βάσανο του να ακούς σοβαρή μουσική; Δηλαδή: Μουσική δωματίου.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *