Lily Bella: «Θέλω πολύ σεξ και κάνω το επάγγελμα της μητρός μου».
«Είμαι πορνοστάρ, κάνω το επάγγελμα της μητρός μου» (video)
18/02/2024
Λες έχω πάθει τσότσο με τη Λευκορώσα, Brit.
Λες έχω πάθει τσότσο με το μελαχρινάκι (video)
19/02/2024
Lily Bella: «Θέλω πολύ σεξ και κάνω το επάγγελμα της μητρός μου».
«Είμαι πορνοστάρ, κάνω το επάγγελμα της μητρός μου» (video)
18/02/2024
Λες έχω πάθει τσότσο με τη Λευκορώσα, Brit.
Λες έχω πάθει τσότσο με το μελαχρινάκι (video)
19/02/2024

Με τη δική σου ανάσα ανάβει το πιπίνι και ανακουφίζεται (video)

Rissa May: Με τη δική σου ανάσα θέλει να τελειώνει.

Ετσι φτιάχνονται και φουντώνουν τα θηλυκά. Είτε σε νιώθουν στον λαιμό τους, είτε σκύβεις κάτω, χαμηλά. Με τη δική σου ανάσα.
Πάντα έτσι συμβαίνει. Οταν νιώσουν στο κορμί τους την καυτή ανάσα σου, ρίγη ηδονής τα διατρέχουν από την κορυφή ως τα νύχια. Αρχίζουν να γίνονται υγρά, χάνουν το μυαλό τους και το μόνο πράγμα που θέλουν, είναι να τα ανακουφίσεις.
Μόνο μια καυτή ανάσα χρειάζεται και πάει… Τα χτύπησε η καύλα στο κεφάλι. Είναι έτοιμα να ανοίξουν τα πόδια και να σε πάρουν μέσα τους. Κι’ αν δεν μπορείς, θα τρέξουν σπίτι, θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και θα τελειώσουν κάνοντας σόλο σεξ.
Οπως αυτό εδώ το μανουλομάναλο. Το μελαχρινό το πιπίνι, το 19χρονο. Τη Rissa May, η οποία έχει απίστευτο sex drive και ανάβει με το παραμικρό. Οπότε, πέρσι που έγινε δέκα οχτώ χρονών, έτρεξε αμέσως στα στούντιο NUBILES FILMS και έγινε πορνοστάρ.
Αυτό ήταν το όνειρο της Αμερικανίδας. Να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Ούτε σπουδές την ενδιέφεραν, ούτε να βρει μια καλή θεσούλα με έναν αξιοπρεπή μισθουλάκο. Μόνο το σεξ την ενδιέφερε και πως θα το αρκετές φορές κάνει μέρα.

Με τη δική σου ανάσα θέλει να τελειώνει

Αλλωστε ξέρει τι θέλει. Τα κάνει όλα και παίρνει τα πάντα. Γυναίκες, άντρες, sex dolls, sex toys, ότι να ‘ναι. Αρκεί να φτάνει σε δυνατούς και πολλαπλούς οργασμούς. Θέλει μόλις νιώσει να υγραίνεται ανάμεσα στα μπούτια της, να τελειώνει και να το ευχαριστιέται.
Αλλά έχει και ένα φετίχ. Γράφει στον λογαριασμό της στο Twitter: «Δεν θα μεγαλώσω ποτέ. Δεν θα γίνω 19 χρονών. Θα είμαι πάντα ένα 18χρονο, που θα το παίρνουν μεγαλύτεροι άντρες». Αυτό είναι το βίτσιο της. Να παραδίνεται σε ώριμους κυρίους.
Λοιπόν, ποιος δεν θα ήθελε να γλεντάει καθημερινά αυτές τις βυζάρες που κρέμονται στον κόρφο της. Να παίζει με τις μεγάλες ρώγες. Να γραπώνει τα στρογγυλά καπούλια της, που σχηματίζουν τον πεταχτό κώλο της. Να βατεύει συνέχεια τον ξυρισμένο… θάμνο της.
Είναι ένα φλογερό πιπίνι, που θέλει να φτιάχνεται κάθε μέρα. Με τη δική σου ανάσα.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *