Simon: Αυτή η baby rider τα έχει κάνει όλα.
Είναι μία baby rider και γουστάρει τις καβάλες (video)
20/08/2024
GraceFair: Σου λέει feed the kitty γιατί είναι πεινασμένο.
Σου λέει feed the kitty γιατί είναι αχόρταγο (video)
25/08/2024
Simon: Αυτή η baby rider τα έχει κάνει όλα.
Είναι μία baby rider και γουστάρει τις καβάλες (video)
20/08/2024
GraceFair: Σου λέει feed the kitty γιατί είναι πεινασμένο.
Σου λέει feed the kitty γιατί είναι αχόρταγο (video)
25/08/2024

Λέμε good luck στο σέξαλλο με τις καμπύλες (video)

NicoletteMoore: Λέμε good luck στη λατίνα.

Ολα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Κάποτε φτάνει η ώρα του χωρισμού και του αποχαιρετισμού. Η ώρα του good luck.
Αυτή λοιπόν η ώρα δεν είναι για στενοχώριες. Δεν είναι για να σε κυριεύει η μαύρη θλίψη. Καθόσον όσο κράτησε, κράτησε. Κρατάς, λοιπόν τις καλές αναμνήσεις και επειδή είσαι Large τύπος, της λες, καλή τύχη όπου κι αν πας.
Αλλωστε τη γλέντησες. Οσο την είχες, δεν σε άφηνε στην πείνα. Να θυμάσαι όλα όσα σου έδωσε, όλα όσα έκανες στο κορμί της κι άσε να γλεντήσει και κανένας άλλος. Ανασκουμπώσου και πήγαινε παρακάτω.
Ετσι, λοιπόν, θα πούμε καλή τύχη και σε τούτο εδώ το μελαχρινό θηλυκό, τη NicoletteMoore (τη βλέπαμε ΕΔΩ). Το πιπίνι με το μελαμψό κορμί και με τα λίγα παραπάνω κιλάκια που γέμιζαν τις καμπύλες του.
Εγινε webcam girl στα 19 του χρόνια και ύστερα από μια διετία, πάει, την έκλεισε την κάμερα, πριν από λίγο καιρό. Ο πιθανότερος λόγος; Το λιμπίστηκε κάποιος τζες, το εξασφάλισε και το σπίτωσε για να το γλεντάει πάνω στα άσπρα του σεντόνια.

Λέμε good luck στη λατίνα

Πάντως είναι πολύ φλογερή η λατίνα. Μας έλεγε πως, «Πρέπει να γευτείς τα πάντα από το θεϊκό κορμί μου». Και λαχταρούσαμε να πάρουμε.. μεζέ από τις λαχταριστές μπουτάρες και από τα παχουλά χείλια που έχει στον ζουμερό του… θάμνο.
Επίσης μας κόλαζε με τις μεγάλες, τις αφράτες βυζάρες της. Αλλά και με τον μεγάλο κώλο του. Γεμάτα μαλακή σάρκα είναι τα καπούλια του. Είναι ένα κορμί που μας φαντασίωνε να χουφτώνουμε την τροφαντή σάρκα του.
Αλλά, δεν έμενε μόνο εκεί. Εκανε σόλο σεξ με το sex toy του, το έβαζε ανάμεσα στα βυζιά του, για να δούμε πόσο επιδέξιο είναι στην ισπανική. Μας, έλεγε δε, πως η αγαπημένη του στάση είναι να καβαλάει το αρσενικό και να χτυπιέται πάνω του.
Τώρα, όμως, θα το θυμόμαστε από τα βίντεο που άφησε στη globoσφαιρα. Θα θυμόμαστε με αγάπη το σέξαλο το θηλυκό και του ευχόμαστε good luck.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *