Με τι τέχνη φερμάρουν τα παιχνίδια μέσα στα καπούλια τους και πως τελειώνουν τα 12 mad θηλυκά.
12 mad θηλυκά καρφώνουν τη butt plug στα καπούλια τους (video)
11/07/2024
Alice Paradise: I lose control όταν παίρνω πίπες.
I lose control με χαστουκάκια στα καπούλια!
07/08/2024
Με τι τέχνη φερμάρουν τα παιχνίδια μέσα στα καπούλια τους και πως τελειώνουν τα 12 mad θηλυκά.
12 mad θηλυκά καρφώνουν τη butt plug στα καπούλια τους (video)
11/07/2024
Alice Paradise: I lose control όταν παίρνω πίπες.
I lose control με χαστουκάκια στα καπούλια!
07/08/2024

Γιορτάζουμε τη girlfriend’s day με τη Δωροθέα Μερκούρη

Γιορτάζουμε τη girlfriend's day με τη Δωροθέα Μερκούρη.

>Ε, παιδιά γιορτή ήταν χτες, το πήρατε χαμπάρι; Ηταν 1η Αυγούστου, η γιορτή της γκόμενας, ή όπως τη λένε στο χωριό σας, η girlfriend's day.
Λοιπόν της είπατε χρόνια πολλά, ήπιατε μαζί ένα ποτάκι και μετά κάνατε τρελό σεξ για να γιορτάσετε; Αν, όχι, κάντε το ετεροχρονισμένα, διότι οι γκόμενες τρελαίνονται με τις επετείους και τις εθνικές γιορτές που τις αφορούν.
Τώρα θα μου πεις «και μεις τι να γιορτάσουμε ρε φίλε, που είμαστε μπακούρια;». Ισα – ίσα, εσείς πρέπει να ξεσαλώσετε, διότι έχετε την καλύτερη γκόμενα, αυτή που δε σας προδίδει ποτέ. Ναι, σωστά καταλάβατε, έχετε τη χούφτα σας!
Βέβαια, επειδή θα χρειαστείτε λίγη βοήθεια, θα σας φτιάξουμε με μια ολόγυμνη Ελληνίδα, μια γυναικάρα – κόλαση! Τη φλογερή, τη μελαχρινή Δωροθέα Μερκούρη, κ οποία έχει κάνει καριέρα ως ηθοποιός και μοντέλο στην Ελλάδα και στην Ιταλία.
Βλέπετε, έχει γεννηθεί στο Τορίνο και το ελληνικό αίμα που κυλάει στις φλέβες της, οφείλεται στη μητέρα της. Φοβερή γυναικάρα, δεν είναι τυχαίο ότι πριν από λίγα χρόνια χαρακτηρίστηκε ως η Ελληνίδα Monica Bellucci.

Γιορτή, girlfriend's day με τη Δωροθέα Μερκούρη

Οταν ήταν είκοσι εννέα χρονών και ήδη αναγνωρίσιμη, δέχτηκε την πρόταση να κάνει γυμνή φωτογράφιση. Ετσι την απολαύσαμε με τη γενετήσια περιβολή της, μέσα από τις σελίδες του περιοδικού PLAYBOY.
Πρώτα απ’ όλα, σε μαγνήτιζε με το λάγνο, σαγηνευτικό βλέμμα της, με το οποίο υπόσχεται πολλά. Μετά, το εκπληκτικό στήθος της, με τις υπέροχες ζουμερές ρώγες. Αισθησιακή η φωτογραφία, που πετάγονται έξω από το fishnet.
Επίσης, εκπληκτικής ομορφιάς είναι τα καπούλια της. Είναι να πέφτουν τέζα οι… καπουλέτοι με τον σμιλεμένο πισινό της. Αλλά και με τα ατελείωτα πόδια της. Ομως, το τι κρύβουν ανάμεσά τους, αυτό δεν μας το έδειξε.
Πολλές πιπεράτες λεπτομέρειες για τη σεξουαλική της ζωή, δεν αποκάλυψε. Το μόνο που είπε ήταν ότι: «Ο ιδανικός εραστής κάνει συνέχεια κομπλιμέντα, δεν σε αφήνει ποτέ σε ησυχία και ζητάει να φοράς τακούνια ακόμα και όταν πας στο σούπερ μάρκετ».
Οπότε, φίλοι, δείτε τη Δωροθέα Μερκούρη, φαντασιωθείτε και ετοιμαστείτε να γιορτάσετε τη girlfriend's day.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *