Ελευθερία Πατρικαρέα: Είναι top gun και στο κρεβάτι.
Το top gun Ελευθερία Πατρικαρέα γυμνό στο Playboy
12/02/2024
Aellenna: Με ένα μπουκέτο λουλούδια κάνει τα πάντα όλα.
Με ένα μπουκέτο λουλούδια ανοίγει την… πίσω πόρτα (video)
18/02/2024
Ελευθερία Πατρικαρέα: Είναι top gun και στο κρεβάτι.
Το top gun Ελευθερία Πατρικαρέα γυμνό στο Playboy
12/02/2024
Aellenna: Με ένα μπουκέτο λουλούδια κάνει τα πάντα όλα.
Με ένα μπουκέτο λουλούδια ανοίγει την… πίσω πόρτα (video)
18/02/2024

Χρύσα Δρακάκη: το καλό που σου θέλω είναι σεξ κάθε μέρα

Χρύσα Δρακάκη: το καλό που σου θέλω είναι να έχεις αντοχές.

Υπάρχει μια φράση που όταν στην πει σε προειδοποιεί για κάτι. Πρόσεξε λοιπόν καλά όταν αρχίσει να σου λέει, το καλό που σου θέλω.
Κάτι τέτοιο λέει και η Χρύσα Δρακάκη, στα αρσενικά: «Το ένα στα γρήγορα δεν με χαλάει, αρκεί να κάνω σεξ κάθε μέρα». Που τα έλεγε αυτά; Στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό PLAYBOY, τον Σεπτέμβριο του 2009.
Ομως, δεν ήταν μια απλή συνέντευξη, καθώς συνοδευόταν και από την ολόγυμνη φωτογράφισή της. Η οποία έγινε πάνω σε ένα σκάφος. «Η καλή η Playmate στη φουρτούνα φαίνεται. Σηκώνει κύματα ηδονής», ήταν ο τίτλος.
Σε αυτή τη φωτογράφιση, η Χρύσα μας έδειξε τα πληθωρικά στήθια της, με τις ολοστρόγγυλες ρώγες. Οπως και τον λαχταριστό πισινό της, αλλά και τον ξυρισμένο… θάμνο της. Τότε, το μοντέλο ήταν 22 χρονών.
Πάντως την κρητικοπούλα από το Ρέθυμνο, είχαμε γνωρίσει το 2003. Τότε σε ηλικία 16 χρονών, είχε κερδίσει τον τίτλο της αναπληρωματικής Miss Young στα καλλιστεία του Ant1. Μετά έκανε διεθνή καριέρα και πήρε μέρος στον διαγωνισμό Playmate.

Λέει: το καλό που σου θέλω είναι να έχεις αντοχές

Ας δούμε όμως, τι άλλο καυτό έλεγε στην συνέντευξη. «Για μένα ο πιο ωραίος άνδρας στον κόσμο είναι ο Ζιντάν. Είναι ο μόνος άνδρας που έχω δει φωτογραφία του κι’ έχω ερεθιστεί. Μου αρέσει και ο Λέτο και ας τον πήρε ο Παναθηναϊκός».
Αποκάλυψε επίσης πως είναι φανατική Ολυμπιακός και πως θα έκανε σεξ με οπαδό των πρασίνων. «Θα μου άρεσε πολύ. Θα υπήρχε αρκετό μίσος για ένα άγριο σεξ. Η ένταση μου αρέσει πολύ στο σεξ».
Επίσης έλεγε πως: «Μου αρέσει πιο πολύ το σεξ, παρά ο έρωτας. Οσο για το πιο παράξενο μέρος που το έχει κάνει: «Στο βουνό στα χιόνια, έξω από το αυτοκίνητο». Στην ερώτηση, δεν πάγωσες, είπε: «Οχι, εκείνη τη στιγμή δεν καταλάβαινα τίποτα».
Βέβαια, μίλησε και για τη συχνότητα στο σεξ: «Τέσσερις με πέντε φορές την εβδομάδα νομίζω ότι είναι απαραίτητο. Αλλά πρέπει να έχει διάρκεια τουλάχιστον ένα μισάωρο». Είπε επίσης ότι της αρέσει να τρελαίνει τους άντρες με τα προκαταρκτικά.
Ακόμα είπε πως της αρέσει η στάση cowgirl. Ολα τα είπε. Είναι μια γυναίκα που σε προειδοποιεί, λέγοντάς σου, το καλό που σου θέλω.

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *