Κορίτσι για σπίτι η JenniferJohnson.
Κορίτσι για σπίτι να το πάρεις με παππά και με κουμπάρο (video)
15/09/2023
Τα έχει όλα η Gloria Sol.
Τα έχει όλα και τα βγάζει στη φόρα το θηλυκό (video)
18/09/2023
Κορίτσι για σπίτι η JenniferJohnson.
Κορίτσι για σπίτι να το πάρεις με παππά και με κουμπάρο (video)
15/09/2023
Τα έχει όλα η Gloria Sol.
Τα έχει όλα και τα βγάζει στη φόρα το θηλυκό (video)
18/09/2023

Χρόνια πολλά θα ζήσεις με μια ναζιάρα αφρατούλα (video)

Χρόνια πολλά θα ζήσεις με μια Marina δίπλα σου.

Ποιο είναι το μυστικό για να ζήσεις… χίλια χρόνια; Και κυρίως να τα ζήσεις καλά; Μάθε, λοιπόν, τι να κάνεις για να ζήσεις χρόνια πολλά.
Απλά είναι τα πράγματα και το κλειδί βρίσκεται στο έτερον ήμισυ. Με ποια θα περάσεις το υπόλοιπο του βίου σου. Πρόσεχε μη σου βγει καμιά που θα σε σταυρώνει και θα σου γκρινιάζει κάθε μέρα.
Να βρεις μια γλυκιά γυναικούλα, μέλι να στάζει το στόμα της. Και να ‘ναι ομορφούλα. Να ‘ναι και τσαχπίνα. Να ‘ναι και ναζιάρα. Να ‘ναι και αφρατούλα. Να ‘ναι και τσουπωτή. Να έχει καμπύλες.
Να ‘ναι σαν τη Marina Visconti. Αυτή τη λάγνα ρωσιδούλα, που μας ήρθε κατ’ ευθείαν μέσα από τη Μόσχα και σήμερα είναι 28 χρονών. Αλλά χάσαμε τα ίχνη της, καθώς στα 23 της πήρε… σύνταξη ως πορνοστάρ.
Να! Μια τέτοια γυναικάρα να πάρεις δίπλα σου. Να φχαριστιέσαι τα πιασίματά της. Να ‘χεις να χουφτώνεις για χρόνια. Να βουτάς στο κορμί της και να της αφήνεις μελανιές από τις τσιμπιές και τα ρουφήγματα.

Χρόνια πολλά θα τρελαίνεσαι με τις βυζάρες της

Και θα την επιλέξεις να είναι φλογερή. Να την αγγίζεις, να τη φιλάς και να φουντώνει αμέσως. Οχι να σου γυρνάει μέσα στο σπίτι, να σε φτιάχνει και να σε αφήνει στην πείνα. Με το πουλί στο χέρι.
Φαντάσου πόσα χρόνια θα ζήσεις δίπλα σε κάτι βυζάρες, λαχταριστές σαν κι αυτές που έχει η Marina. Ολοστρόγγυλα βυζιά, φυσικά, όχι παραγεμισμένα με σιλικόνη. Να τα ζουλάς, να τα ρουφάς, να τα πηδάς.
Τι ωραία θα περνάς αγκαλιάζοντας ένα τέτοιο κορμί γεμισμένο με ψαχνά που… αχνίζουν. Να σφίγγουν δυο μπούτια μεστά, γεμάτα μαλακή σάρκα. Και μόλις ανοίγουν να σου εμφανίζεται η πόρτα του παράδεισου.
Δηλαδή, δυο χειλάκια σαρκώδη και ανάμεσά τους μια τρυπούλα ροζ, που σε παρακαλάει να τη γεμίσεις. Οπως σου δείχνει εδώ στο βίντεο η Marina Visconti, χρησιμοποιώντας το sex toy της (από το DDF BUSTY).
Αυτό είναι το μυστικό της μακροζωίας, λοιπόν. Μια «καυτή» Marinaρα και θα ζήσεις χρόνια πολλά.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *