Καλημέρα καλή χρονιά με προικισμένα θηλυκά.
Καλημέρα καλή χρονιά με εικοσιδυό βυζιά (video)
01/01/2024
Η Μαρία Βελλή είναι το one and only baby .
Μαρία Βελλή: one and only baby στο Playboy
02/01/2024
Καλημέρα καλή χρονιά με προικισμένα θηλυκά.
Καλημέρα καλή χρονιά με εικοσιδυό βυζιά (video)
01/01/2024
Η Μαρία Βελλή είναι το one and only baby .
Μαρία Βελλή: one and only baby στο Playboy
02/01/2024

Φοράμε μάσκες παντού, ακόμα και στο σεξ! (video)

Λοιπόν μάσκες παντού για να είμαστε safe.

Οχι, μόνο υπερβολικό μην με πείτε. Καθόσον ο covid είναι εδώ. Οπότε δεν κάνουμε μαλακίες. Φοράμε μάσκες παντού.
Ασε τώρα αυτούς που μας κυβερνάνε. Αυτοί ενδιαφέρονται για να γεμίζει η τσέπη τους. Στ’ αρχίδια τους που γεμίζουν τα νοσοκομεία και τα νεκροταφεία (μακριά από εμάς). Καμία ενσυναίσθηση, ούτε ένα μέτρο!
Μόνο κάτι αυστηρές συστάσεις για χρήση μάσκας σε νοσοκομεία και παπαριές. Ρε, εδώ πεθαίνει κόσμος. Σαρώνει η παραλλαγή JN.1 του κορονοϊού. Ας σοβαρευτούμε, λοιπόν, εμείς και να φοράμε τη μάσκα μας, υποχρεωτικά, παντού.
Διότι μπροστά στα μάτια μας εξελίσσεται η επιστροφή στο… παρελθόν. Μπαίνει ο νέος χρόνος και βρισκόμαστε αντιμέτωποι με κοκτέιλ ιώσεων, κορωνοϊού και γρίπης. Παντού δε, γίνεται της πουτάνας. Σούπερ μάρκετ, θέατρα, λεωφορεία. Σαν σαρδέλες.
Ομως, δεν ιδρώνει το αυτί τους. Οι ίδιοι το λένε πως η κορύφωση αναμένεται να έλθει έως το τέλος Ιανουαρίου. Στα παπάρια τους. Γνωστή η καραμέλα τους με την ατομική ευθύνη. Οπότε, πλένουμε χέρια, φοράμε μάσκα και παίρνουμε μαζί μας το αντισηπτικό.

Λοιπόν μάσκες παντού για να είμαστε safe

Τώρα θα μου πεις τον μπαμπούλα μας κάνεις; Τι θες; Να μας κατατρομάξεις; Να κλειστούμε μέσα; Καραντίνα. Οχι. Τι συμβαίνει πραγματικά λέω, που κανάλια και εφημερίδες, τα κρύβουν, ελέω… Μωυσή.
Οπότε μασκούλα, ακόμα και στο σεξ! Εχεις συνειδητοποιήσει ότι η μάσκα μπορεί να είναι και σέξι; Αυτό προσπαθούν να μας πουν αυτά τα θηλυκά που τσιτσιδώνονται, μένουν μόνο με τη μάσκα και ανεβάζουν τα βίντεο στο Reddit και άλλες πλατφόρμες.
Ακριβώς αυτό λένε τα θηλυκά, ότι η μάσκα θα μας κρατάει safe, δείχνοντάς μας, παράλληλα τα απόκρυφά τους. Τα βυζιά τους, τα μικρά στήθια τους, τις ρώγες τους, τον κώλο τους, τον… θάμνο τους.
Επειδή, δε, ξέρουν πως το γυμνό πουλάει, πως το μάτι μας παίζει για να δούμε γυμνά γυναικεία κορμιά, βρίσκουν τον πιο πρόστυχο τρόπο για να μας περάσουν το μήνυμα. Πως για να περνάμε καλά, να καυλώνουμε, να πηδάμε, φοράμε μάσκες παντού.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *