Ομορφο λουλούδι με καμπύλες η Juliana Simms.
Ομορφο λουλούδι ζητάει… ποτιστικά αρσενικά (video)
19/09/2023
Ζωή σαν τριαντάφυλλο με μια σαν τη Rute Rocha.
Ζωή σαν τριαντάφυλλο με μια «καυτή» φοιτητριούλα (video)
21/09/2023
Ομορφο λουλούδι με καμπύλες η Juliana Simms.
Ομορφο λουλούδι ζητάει… ποτιστικά αρσενικά (video)
19/09/2023
Ζωή σαν τριαντάφυλλο με μια σαν τη Rute Rocha.
Ζωή σαν τριαντάφυλλο με μια «καυτή» φοιτητριούλα (video)
21/09/2023

Φλεγόμενο σώμα φιλήδονο κορμί (video)

Φλεγόμενο σώμα και φιλήδονο, η Lindsey Pelas.

Είναι από τις ιντερνετικές περσόνες. Από τα θηλυκά εκείνα που έπιασαν κορυφή με μεγάλο τους προσόν ένα φιλήδονο και φλεγόμενο σώμα.
Τέλειωσε το πανεπιστήμιο παίρνοντας πτυχίο στην ιστορία και ξεκίνησε να εργάζεται ως bartender. Επειδή ήξερε το πόσο όμορφη ήταν, έφτιαξε λογαριασμό στο Instagram και ξεκίνησε να ανεβάζει φωτογραφίες.
Σέξι φωτογραφίες, στις οποίες αναδείκνυε την κορμάρα της και τα σπουδαία προσόντα της. Το πλούσιο μπούστο της και τα γυμνασμένα καπούλια της. Χαμός. Εκεί άρχισε να αλλάζει ολοκληρωτικά η ζωή της.
Η Lindsey Pelas κατάλαβε πως τίποτε δεν θα είναι όπως πριν. Ηρθαν οι πρώτες προτάσεις για εξώφυλλα και σιγά – σιγά, έγινε ένα περιζήτητο μοντέλο. Οι ακόλουθοι, παράλληλα, αυξάνονταν με ιλιγγιώδη ρυθμό.
Μετά ήρθαν οι πικάντικες φωτογραφίσεις από τα αντρικά περιοδικά και στη συνέχεια οι γυμνές. Οπως αυτή που θα δούμε σήμερα και στην οποία τα δείχνει όλα, που έγινε για τις ανάγκες του Playboy.

Φλεγόμενο σώμα από το ξανθό μοντέλο

Αυτό ήταν. Αρχισε να γίνεται το μοντέλο, το πρόσωπο της χρονιάς. Για την ακρίβεια, όχι ακριβώς το πρόσωπο. Καθώς εκείνα που τάραξαν τα νερά, ήταν τα εντυπωσιακά, τα μεγάλα, τα γεμάτα σάρκα στήθια της. Με τις στρογγυλές ρώγες.
Ολοι αυτά λαχταρούσαν, είτε φωτογραφιζόταν με βρεγμένα μπλουζάκια, είτε με μπικίνι, είτε ολόγυμνη. Οι φωτογραφίες που ανέβαζε γίνονταν όλο και πιο προκλητικές και άρχισαν να την κυνηγάνε οι παπαράτσι.
Δεν είναι μόνο, όμως τα βυζιά της. Είναι και ο πισινός της. Στρογγυλά καπούλια, με σφιχτή σάρκα, σαν ένα τραγανό ροδάκινο. Αλλά είναι και τα χειλάκια, τα οποία μας αποκαλύπτει, που βρίσκονται ανάμεσα στα πόδια της.
Εχοντας όλο το πακέτο πλέον, άνοιξαν και όλες οι άλλες πόρτες. Διαφημίσεις πασίγνωστων προϊόντων, μετά η παρουσιάσεις εκπομπών στην τηλεόραση και τέλος το σινεμά. Ασε που οι ακόλουθοι έφτασαν τα δεκατρία εκατομμύρια.
Η Αμερικανίδα σήμερα είναι 32 χρονών και έχει πολύ δρόμο ακόμα στην καριέρα της. Ζει στο Χόλιγουντ και εκτός από τη μεγάλη οθόνη, θα θέλαμε να τη βλέπουμε γυμνή και σε φωτογραφίσεις, όπως αυτή εδώ.
Να χαιρόμαστε και να λιγουρευόμαστε αυτό το φιλήδονο και φλεγόμενο σώμα.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *