Το φιλί της ζωής το θέλει χαμηλά η Jay Marie.
Το φιλί της ζωής το θέλει χαμηλά, πιο χαμηλά (video)
18/10/2023
Ελα να παίξουμε λέει πρόστυχα το θηλυκό της διπλανής πόρτας.
Ελα να παίξουμε πολύ βρόμικα παιχνιδάκια (video)
19/10/2023
Το φιλί της ζωής το θέλει χαμηλά η Jay Marie.
Το φιλί της ζωής το θέλει χαμηλά, πιο χαμηλά (video)
18/10/2023
Ελα να παίξουμε λέει πρόστυχα το θηλυκό της διπλανής πόρτας.
Ελα να παίξουμε πολύ βρόμικα παιχνιδάκια (video)
19/10/2023

Υπέροχες φωτογραφίες της Ανδρομάχης Ξένου στο Playboy

Υπέροχες φωτογραφίες με την Ανδρομάχη Ξένου, στο Playboy.

Τον Φεβρουάριο του 2011 δημοσιεύτηκε στο Playboy η... καυτή γυμνή φωτογράφιση της Ανδρομάχης Ξένου. Υπέροχες φωτογραφίες!
Εκτός από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, στο περιοδικό… περίσσεψαν και κάποιες άλλες. Στις οποίες το μοντέλο πόζαρε γυμνό κάτω από τα σεντόνια. Αυτές οι πόζες, παρουσιάστηκαν αργότερα στην ιστοσελίδα του περιοδικού.
Η Ανδρομάχη ποζάρει γυμνή μπροστά στο αναμμένο τζάκι, ξαπλωμένη στον καναπέ και στο κρεβάτι. Οπως είπε η ίδια της άρεσε πολύ η φωτογράφιση αλλά δυσκολεύτηκε κάπως με τις πόζες κάτω από το σεντόνι, γιατί έπρεπε να μπει και ο φωτογράφος κάτω από αυτά!
Τι είδαμε; Χείλια σαρκώδη, για φίλημα, για δάγκωμα. Δυο εξαιρετικά στήθια. Μεγάλα, σφριγηλά, στητά, λαχταριστά. Έναν αλαβάστρινο πισινό, που όπως σημείωνε το περιοδικό: Αν σου γυρίσει την πλάτη, δεν νιώθεις εγκατάλειψη, αλλά μια αέναη φαντασίωση.
Η πανέμορφη Ελληνίδα έχει σπουδάσει ενδυματολόγος και σχεδιάστρια μόδας. Εκείνη την εποχή, όμως, στη ζωή της υπήρχε μόνο το μόντελινγκ. Σήμερα έχει κάνει στροφή στην καριέρα της, ως τραγουδίστρια.

Υπέροχες φωτογραφίες και γαργαλιστικές λεπτομέρειες

Ας δούμε τι δήλωνε στο περιοδικό. Στην ερώτηση πως θα τρελάνεις έναν άντρα, έλεγε: «Οταν θέλω να τον απογειώσω τον περιποιούμαι κάνοντας αυτό που απολαμβάνω περισσότερο. Δεν θα σου πω ποιο είναι, αλλά ότι το κάνω καλά».
Αν, όμως, την εκνευρίσει, τι κάνει; «Τον φιλάω, τον γλείφω παντού και κατεβαίνω προς τα… κάτω, αλλά δεν κάνω αυτό που περιμένει. Και στο τέλος του λέω, καληνύχτα μωρό μου». Αυτό θα πει εκδίκηση.
Ελεγε ακόμη πως όταν βγαίνει με κάποιον, πρέπει να περάσει καιρός μέχρι να του κάτσει. Επίσης, ότι δεν είναι συντηρητική στο κρεβάτι, καθώς της αρέσει να παίζει παιχνίδια και ρόλους. Φετίχ της είναι να παίζει ο άντρας τον γιατρό.
Για τις φαντασιώσεις της, πως θέλει να τις πραγματοποιήσει φορώντας ένα ζευγάρι μαύρες γούνινες χειροπέδες. Και ένα μαύρο δαντελωτό στρινγκ. Είπε ακόμη πως δεν την ενδιαφέρει η εμφάνιση στον άντρα, αλλά να είναι τρυφερός, ευγενικός και να μην της λέει ψέμματα.
Πάμε να δούμε τις δημοσιευμένες και τις αδημοσίευτες εικόνες της Ανδρομάχης Ξένου. Υπέροχες φωτογραφίες!

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *