Στη Σάσα Μπάστα αρέσουν τα games for the brain.
Τα games for the brain αρέσουν στη Σάσα Μπάστα
25/04/2025
Aundrey Nicole, Naj’a Irie: Μια λεσβιακή σκηνή μας δείχνει την american beauty.
Η american beauty σε λεσβιακή σκηνή (video)
26/04/2025
Στη Σάσα Μπάστα αρέσουν τα games for the brain.
Τα games for the brain αρέσουν στη Σάσα Μπάστα
25/04/2025
Aundrey Nicole, Naj’a Irie: Μια λεσβιακή σκηνή μας δείχνει την american beauty.
Η american beauty σε λεσβιακή σκηνή (video)
26/04/2025

Το women’s best είναι οι πίπες (video)

Οι πίπες είναι το women's best.

Μπορεί για εμάς τα αρσενικά οι πίπες να είναι το λατρεμένο μας σπορ, αλλά και τα θηλυκά τις απολαμβάνουν, καθώς οι πίπες είναι το women's best.
Ας δούμε την ανάρτηση μιας γυναίκας στο Reddit και τι λέει για τις πίπες. Πρόκειται για την Offer-Positive. Η οποία γράφει. «Είμαι μια γυναίκα που τρελαίνομαι για τις πίπες. Είναι σαν ένα κομμάτι τέχνης. Λάτρεψε τις πίπες και γίνε εξπέρ.
Την ώρα που τον έχεις στο στόμα σου, αναστέναζε αισθησιακά. Κάνε και μερικά «μμμ». Οσο πιο πολύ σάλιο βάζεις, τόσο το καλύτερο. Γλείψε λίγο τα… μπαλάκια του και μετά πάρε τον όλο στο στόμα σου.

Οι πίπες είναι το women's best

Δώσε όλη σου την προσοχή στο κεφαλάκι του. Ρούφα το και γλείψτο. Επίσης γλείψε το πετσάκι του. Οπως γλείφεις ένα παγωτό πύραυλο. Μετά πάρε τον όλο μέσα στο στόμα σου, κούνα το κεφάλι σου πάνω – κάτω και άρχισε να τον χαϊδεύεις με τα χέρια σου.
Ασε το καβλί του για λίγο πάνω στη γλώσσα σου και τρίψε το εκεί. Ξανά, ρούφα και γλείφε το κεφαλάκι του. Πάρε τον μισό στο στόμα σου και ρούφα τον την ώρα που το κεφάλι σου κινείται πάνω – κάτω.
Χρειάζεται εξάσκηση στον ρυθμό και στην πίεση για να μην τελειώσει γρήγορα. Αν του αρέσει, ρούφα τα μπαλάκια του, ένα – ένα, ή και τα δύο μαζί. Επίσης, αν του αρέσει, άγγιζε τον κώλο του με το δάχτυλό σου και με τη γλώσσα σου.
Πρόσεξε, όπως τον παίζεις, τα χέρια σου να είναι στην ίδια θέση, όπως όταν τον παίζει μόνος του. Μετά πάρε τον βαθιά μέχρι τον λαιμό και την ίδια ώρα βούτηξέ του με πίεση τα αρχίδια και τον πούτσο του.
Ακούμπησε το καβλί του στα βυζιά σου και τις ρώγες σου, χωρίς να σταματήσεις να τον γλείφεις. Μόλις είναι έτοιμος να τελειώσει πάρε τον μέχρι τον λαιμό σου ώστε να χύσει εκεί».
Αφού ακούσαμε τι είπε ας δούμε 12 πρόστυχα θηλυκά που παίρνουν πίπα στο sex toy τους και θεωρούν πως η πίπα είναι το women's best.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *