Yung Flower: έλα να χορέψουμε γυμνοί το our last tango.
«Το our last tango θα το χορέψουμε στον καναπέ» (video)
08/02/2024
Χρύσα Δρακάκη: το καλό που σου θέλω είναι να έχεις αντοχές.
Χρύσα Δρακάκη: το καλό που σου θέλω είναι σεξ κάθε μέρα
17/02/2024
Yung Flower: έλα να χορέψουμε γυμνοί το our last tango.
«Το our last tango θα το χορέψουμε στον καναπέ» (video)
08/02/2024
Χρύσα Δρακάκη: το καλό που σου θέλω είναι να έχεις αντοχές.
Χρύσα Δρακάκη: το καλό που σου θέλω είναι σεξ κάθε μέρα
17/02/2024

Το top gun Ελευθερία Πατρικαρέα γυμνό στο Playboy

Ελευθερία Πατρικαρέα: Είναι top gun και στο κρεβάτι.

Είναι το κορίτσι της Μάνης και όταν έμεινε γυμνή είδαμε ότι δεν πρόκειται μόνο για μια όμορφη γυναίκα, αλλά για ένα top gun!
Πρόκειται για την Ελευθερία Πατρικαρέα, η οποία μέχρι τότε είχε καταπιεί χιλιόμετρα στις πασαρέλες. Ενώ είχε πάρει μέρος και στον διαγωνισμό για την ανάδειξη της Playmate το 2008. Τρία χρόνια μετά, τον Μάιο του 2011, την είδαμε γυμνή στο Playboy.
Οπως ήταν φυσικό, ο τίτλος στο θέμα ήταν, «Υμνος στην Ελευθερία: Αποδεικνύει πως η Μάνη δεν φημίζεται μόνο για το καλό της λάδι». Στις μέσα σελίδες, έδωσε μια μίνι συνέντευξη, με πικάντικες λεπτομέρειες.
Ολες οι φωτογραφίες είναι αισθησιακές και είδαμε τα ολοστρόγγυλα και στητά βυζιά της, με τις φουσκωμένες ρώγες της. Είδαμε και τον σφιχτό και γυμνασμένο κώλο της, όπως και τα χυτά πόδια της. Μέχρι εκεί, καθώς κάλυπτε τον… θάμνο της με τα πόδια.
Ομως τι έλεγε στη συνέντευξη για το σεξ; Οτι οι καλοί εραστές είναι εκείνοι που σε κάνουν να τελειώσεις πολλές φορές στον ίδιο γύρο. Πως το σεξ «παίζει σημαντικό ρόλο σε μια σχέση. Τέλεια να είναι η σχέση, αν είναι κακό το σεξ, δεν σώζεται με τίποτα».

Είναι top gun και στο κρεβάτι

Επίσης στην ερώτηση για το αν είναι πολλά υποσχόμενη στο κρεβάτι, είπε: «Νομίζω ότι δεν βαριέται κάποιος εύκολα μαζί μου, γιατί αποφεύγω τη ρουτίνα στο σεξ. Μου αρέσει να μην είναι προβλέψιμο και προκαλώ να γίνεται σε διαφορετικά μέρη».
Παράλληλα συμπλήρωνε πως «Το ασανσέρ για παράδειγμα, μπορεί να είναι μια ευχάριστη έκπληξη». Για το ποιος ήταν ο καλύτερος εραστής που είχε, είπε, «Ημουν πολύ τυχερή μέχρι στιγμής, όλοι τους ήταν πολύ καλοί».
Σχειτικά με το ποιοι άντρες της αρέσουν, είπε: «Εμφανισιακά οι μελαχρινοί, γυμνασμένοι, ψηλοί και αρρενωποί. Αυτό που παίζει, όμως, σημαντικό ρόλο είναι το εσωτερικό του.Να έχει δυνατό μυαλό και χιούμορ, να είναι πιστός και να με σέβεται».
Αυτά λοιπόν, από το κορίτσι της Μάνης και να δούμε τις φωτογραφίες, όπου είναι ένα πραγματικό top gun.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *