Girl on Girl: good job από τις Barbara Desiree και Cheyenne Cummings.
Girl on girl: good job με δυο αχνιστά θηλυκά (video)
26/11/2023
Πες κάτι βρόμικο στην Ashley Peaks.
Πες κάτι πρόστυχο και όρμα στις καμπύλες του (video)
26/11/2023
Girl on Girl: good job από τις Barbara Desiree και Cheyenne Cummings.
Girl on girl: good job με δυο αχνιστά θηλυκά (video)
26/11/2023
Πες κάτι βρόμικο στην Ashley Peaks.
Πες κάτι πρόστυχο και όρμα στις καμπύλες του (video)
26/11/2023

Το φεγγάρι κάνει βόλτα γυμνό στη globoσφαιρα (video)

Το φεγγάρι κάνει βόλτα στο κορμί της Ms_Lune.

Ποιος την έχει βάλει στο μάτι; Ποιος της την πέφτει; Ποιος βολτάρει έξω από την πόρτα της; Το φεγγάρι κάνει βόλτα.
Και την φωτίζει λαμπρά για να δουν όλοι την ομορφιά της. Κάνει βόλτα το φεγγάρι, βγαίνουν έξοδο οι φαντάροι, κι είναι μια βραδιά ωραία, στην Αθήνα, στον Περαία. Χάθηκαν οι καστανάδες κι οι αργόσχολοι βοριάδες, κι απ’ τη ρίζα του χειμώνα, φύτρωσε μια ανεμώνα.
Ομορφή μου Κατερίνα, του μπαξέ μου καρδερίνα, άνοιξε την αγκαλιά σου και τα ροδοβλέφαρά σου, να χυμήξω στ’ ακρογιάλια, του κορμιού σου τα καθάρια, που `χουν βότσαλα κοχύλια, τ’ ουρανού τα πετραχήλια.
Ετσι που το λέει και το τραγούδι. Καθόσον όταν βλέπεις ένα τέτοιο κορμί, να χυμήξεις πάνω του θες. Να το γευτείς απ’ άκρη σ’ άκρη. Να χωθείς μέσα του, να χαθείς στη γλύκα του κι’ ας τελειώσει ο κόσμος.
Δεν πειράζει που δεν τη λένε Κατερίνα. Στα τυπικά θα κολλήσουμε; Είναι η Ms_Lune, το θηλυκό της διπλανής πόρτας. Με το μοντελίσιο, το λεπτεπίλεπτο κορμί. Το ιταλιάνικο, το μελαχρινό. Που πολλά… φεγγάρια βολτάρουν στην πόρτα του.

Το φεγγάρι κάνει βόλτα και φωτίζει τα καπούλια του

Από τη στιγμή που άνοιξε σελίδα στο Reddit και άρχισε να τσιτσιδώνεται, σαν τις ακρίδες χίμηξαν τα λιγούρια πάνω της. Το θηλυκό, δε, δεν χάλασε χατήρι σε κανέναν. Ολα τα έδειξε και με το παραπάνω.
Τα μικρά στήθια του, για να φαντάζονται πως τα κρατάνε στις χούφτες του. Τις ρώγες του τις πεταχτές, που, όπως μας είπε, είναι υπερευαίσθητες. Τα καπούλια του τα ολοστρόγγυλα. Σφιχτός κώλος, μικρός αλλά θαυματουργός.
Εδειξε τα μπουτάκια του, που είναι λεπτά. Εκεί που ενώνουν και σχηματίζουν γέφυρα και μπορείς να δεις από την άλλη πλευρά. Αλλά και τον λαχταριστό… θάμνο της, με τις λίγες τριχούλες που έχει αφήσει πάνω του.
Ομως, μας αποκάλυψε και το φετίχ του. Που δεν είναι άλλο από το να δένει το κορμί του με σχοινιά. Φτιάχνεται απίστευτα. Είναι λοιπόν να μην τη στήσεις έξω από την πόρτα του και να περιμένεις να το δεις μόλις πέσει το φως, όταν Το φεγγάρι κάνει βόλτα;

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *