Το δις εξαμαρτείν θα το κάνεις με τη Jia Lissa
Το δις εξαμαρτείν μόνο με μια κοκκινομάλλα (video)
07/01/2024
Γλέντι με ζεστό κρασί και ένα hot κορμί σαν τη Megan Blake.
Γλέντι με ζεστό φαΐ, ζεστό κρασί και ένα hot κορμί (video)
10/01/2024
Το δις εξαμαρτείν θα το κάνεις με τη Jia Lissa
Το δις εξαμαρτείν μόνο με μια κοκκινομάλλα (video)
07/01/2024
Γλέντι με ζεστό κρασί και ένα hot κορμί σαν τη Megan Blake.
Γλέντι με ζεστό φαΐ, ζεστό κρασί και ένα hot κορμί (video)
10/01/2024

Το καλύτερο παιχνίδι του κόσμου το θέλω μέσα μου (video)

Το καλύτερο παιχνίδι του κόσμου είναι η AbigailMcGee.

Οταν τα θηλυκά είναι ξαναμμένα, τι ζητάνε, απεγνωσμένα, από τα αρσενικά να τους δώσουν; Το καλύτερο παιχνίδι του κόσμου.
Διότι καθώς μεγαλώνουν, θέλουν άλλα παιχνίδια. Ούτε κούκλες, ούτε κατσαρολικά. Θέλουν παιχνίδια ζωντανά. Θέλουν παιχνίδια σαν αυτά που έχουν τα αρσενικά στο παντελόνι τους. Με αυτά θέλουν να παίζουν, κυρίως το βράδυ.
Ακόμα και όταν έχουν έλλειψη από τα ζωντανά, βολεύονται και με τα άλλα, τα πλαστικά. Που τα έχουν κρυμμένα και καμουφλαρισμένα στο συρτάρι τους. Τα πλαστικά. Κάθε θηλυκό έχει το αγαπημένο του sex toy, αυτό με το οποίο φτάνει σε δυνατούς οργασμούς.
Ετσι ακριβώς κάνει και η AbigailMcGee (θα τη βρεις ΕΔΩ). Αυτή η κοκκινομάλλα, η οποία πριν από λίγα χρόνια έγινε webcam girl, για να τελειώσει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο, στην κτηνιατρική.
Αλλά και τώρα που πήρε το πτυχίο της, το κρέμασε στον τοίχο και συνεχίζει τις άλλες… σπουδές, στην ανωτάτη σεξουαλική. Βλέπεις από τα ιατρικά εργαλεία, προτιμάει τα σεξουαλικά παιχνίδια. Από τα οποία έχει ολόκληρη συλλογή.

Το καλύτερο παιχνίδι του κόσμου το χρυσοπληρώνει

Ακριβώς εκεί ξοδεύει τα περισσότερα χρήματα που βγάζει. Στους δονητές και άλλα βοηθήματα. Αλλά και στα σέξι εσώρουχα. Καθώς με αυτά έχει φετίχ. Φορώντας διάφανες κάλτσες, ζαρτιέρες και ψηλοτάκουνα, φτιάχνεται απίστευτα.
Οπως λέει είναι γατοπαλαβιάρα. Γι’ αυτό και λατρεύει να… περιποιείται πρώτα απ’ όλα το δικό της το… γατάκι και να το χαϊδεύει τρυφερά κάνοντας σόλο σεξ. Ετσι όπως μας δείχνει στο βίντεο, που τα κάνει πάνω σε μια καρέκλα γραφείου.
Ομως της αρέσει να περιποιείται και τα άλλα σημεία του κορμιού της, τα οποία όταν τα χαϊδεύει, νιώθει δονήσεις σε όλο της το κορμί. Οπως τα μαλακά, μεγάλα βυζιά της και τις ρώγες της, που εδώ τη βλέπουμε να τις γλύφει με τη μεγάλη της γλώσσα.
Αρα, τώρα ξέρεις με τι παιχνιδάκια θέλουν παίζουν οι γυναίκες. Οπότε, πάρε της ένα ψεύτικο, για να παίζει μόνη της, όταν εσύ δεν θα είσαι δίπλα της. Κάντο της δώρο. Το καλύτερο παιχνίδι του κόσμου.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *