Είδες τα στήθια της Femina; Και ακόμα δεν είδες τίποτα.
Είδες τα στήθια του αλλά ακόμα δεν είδες τίποτα
21/11/2023
Η Adalind Gray σου λέει ποια είναι τα καλύτερα δώρα για γυναίκες.
«Τα μεγάλα καβλιτζέκια είναι δώρα για γυναίκες» (video)
22/11/2023
Είδες τα στήθια της Femina; Και ακόμα δεν είδες τίποτα.
Είδες τα στήθια του αλλά ακόμα δεν είδες τίποτα
21/11/2023
Η Adalind Gray σου λέει ποια είναι τα καλύτερα δώρα για γυναίκες.
«Τα μεγάλα καβλιτζέκια είναι δώρα για γυναίκες» (video)
22/11/2023

«Το διαμάντι του Νείλου βρες το στα καπούλια μου» (video)

«Το διαμάντι του Νείλου είναι στον κώλο μου», λέει η Dasha.

Τι σου λέει και σε τρελαίνει! Σου ζητάει να ψάξεις μέσα στα καπούλια του για να βρεις θησαυρό. Το διαμάντι του Νείλου.
Βέβαια, όπως καταλαβαίνεις, ούτε διαμάντια, ούτε ρουμπίνια θα βρεις μέσα στον κώλο του. Θα βρεις, όμως, διάφορες butt plug και θα δεις αυτά τα καπούλια να τρέμουν από ηδονή.
Αλλά όπως και να το κάνουμε, σαν να βρήκες θησαυρό, είναι άμα ανακαλύψεις έναν τόσο λαχταριστό κώλο. Που κάνει κουνήματα και άλλα πολλά. Οπως άλλωστε λέει το ξανθό, «Ο κώλος μου προορίζεται για το πρόσωπό σου».
Είναι ένα θηλυκό της διπλανής πόρτας, χωρίς ταμπού και αναστολές. Το οποίο κατάλαβε νωρίς, πως δεν χρειάζεται με τέτοια προσόντα, δεν χρειάζεται να βγει στην αγορά εργασίας. Αρχισε, λοιπόν, να ανεβάζει τα γυμνά του σε πλατφόρμες και να τα κονομάει από κει.
Ετσι, η Dasha έπεισε και τον φίλο της, πως αυτός είναι ο τρόπος για να φτιάξουν ένα καλό μπαγιόκο. Οπότε, ο Dan έγινε ο συμπρωταγωνιστής της. Κυρίως, ανεβάζουν βίντεο που του παίρνει πίπες (δες τα δύο τελευταία βίντεο).

«Το διαμάντι του Νείλου θα το βρεις στις τρυπούλες μου»

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι προικισμένο το θηλυκό. Πολύ ωραία, μεστά και στητά τα βυζιά του. Οσο για τον… θάμνο του; Ξυρισμένος, με δυο λεπτά χειλάκια και μια ροζ τρυπούλα ανάμεσά τους.
Αραγε ξέρεις τι θέλει να νιώθει εκεί; Στο λέει με νόημα. «Δεν υπάρχει για μένα, καλύτερο γλειφιτζούρι, από μια ωραία, σκληρή ψωλή». Ωραίες κουβέντες, που βλέπεις το θηλυκό να στις λέει και σε χτυπάει η καύλα στο κεφάλι.
Λέει και άλλες κουβέντες, όμως: «Διάλεξε πιο από τα κωλομέρια μου θες να δαγκώσεις πρώτο. Το δεξί ή το αριστερό;». «Οταν κουνάω τον κώλο μου είναι μαγικό, γιατί η ψωλή σου γίνεται σκληρή σαν πέτρα». «Βούτηξε μέσα στον κώλο μου και μείνε εκεί όσο θέλεις».
Ολες, πρόστυχες κουβέντες με επίκεντρο τον κώλο του. Είναι ένα θηλυκό που σε προκαλεί να ψάξεις ανάμεσα στα καπούλια του για να βρεις έναν θησαυρό. Το διαμάντι του Νείλου!

RECOMMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *