Η νύχτα θέλει έρωτα με τη Brenda Gondacki.
Η νύχτα θέλει έρωτα με ένα μελωμένο κορμί (video)
04/01/2024
Σου λέει, καβάλησέ με ω σουλτάν!
Σου λέει, ω σουλτάν παραδίνομαι, κάνε μου ότι θέλεις (video)
05/01/2024
Η νύχτα θέλει έρωτα με τη Brenda Gondacki.
Η νύχτα θέλει έρωτα με ένα μελωμένο κορμί (video)
04/01/2024
Σου λέει, καβάλησέ με ω σουλτάν!
Σου λέει, ω σουλτάν παραδίνομαι, κάνε μου ότι θέλεις (video)
05/01/2024

Τι τρώμε τα Θεοφάνεια; Αφροδισιακά γαλλικά πιάτα (video)

Τι τρώμε τα Θεοφάνεια; Μια φλογερή Γαλλίδα στην Tatyana Bouve.

Μία από τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις των προηγούμενων ημερών στη google ήταν το: Τι τρώμε τα Θεοφάνεια;
Ρε, πόσες φορές θα το πω; Είτε στο χριστουγεννιάτικο, είτε στο πρωτοχρονιάτικο, είτε στο τραπέζι των Φώτων, σημασία δεν έχει η αφθονία. Λίγο φαγάκι, λίγο κρασάκι, για να είσαι έτοιμος μετά, να περάσεις στο… κοκό.
Πάντως αφού ενδιαφέρεσαι τόσο για τα μεζεδάκια, γέμισε σήμερα το τραπέζι με αφροδισιακά. Πάρε μύδια, πάρε φουντούκια με μέλι, πάρε μαύρη σοκολάτα και βρες γαλλικές συνταγές για να τα μαγειρέψεις.
Τώρα θα μου πεις γιατί γαλλικές; Αφού σε όλους τους αρχαίους πολιτισμούς, ήταν περιζήτητα τα αφροδισιακά. Κινέζοι, Ελληνες, Αιγύπτιοι, Ρωμαίοι, έψαχναν τις τροφές που βελτίωναν τις σεξουαλικές επιδόσεις τους.
Μην νομίζεις ότι τα πάω καλά με τη γαλλική κουζίνα. Απλώς έπεσα πάνω στην Tatyana Bouve (εδώ στο COSMID) και μου τρέξανε τα σάλια. Διότι αυτό πρέπει να είναι σήμερα το κυρίως πιάτο στο γιορτινό τραπέζι. Μια γυναίκα, σαν αυτή τη φλογερή Γαλλίδα.

Τι τρώμε τα Θεοφάνεια; Μια φλογερή Γαλλίδα

Διότι τι λένε τα κάλαντα των Φώτων; Σήμερα τα Φώτα και ο φωτισμός. Με μια τέτοια μελαχρινή κορμάρα στο πιάτο, λοιπόν, είναι σίγουρο ότι θα βρεις το φως σου. Πως το λένε; Θα ξελαμπικάρεις για τα καλά ρε παιδί μου.
Σκέψου μόνο μα την έχεις να σε μυήσει στη… γαλλική κουζίνα (λέμε τώρα). Να σου μάθει πως το… τρίβουν το πιπέρι οι Φραντσέζες. Κοίτα βλέμμα λάγνο, παθιάρικο. Κοίτα στόμα στρογγυλό με σαρκώδη χείλια.
Αλλά τι να πεις και για τα βυζιά που κρέμονται στον κόρφο της. Μεγάλα, γεμάτα μαλακή σάρκα με σκούρες ρώγες. Κοίτα τα στρογγυλά καπούλια της. Γυμνασμένος κώλος, σφιχτός και πεταχτός.
Ομως δες και τι κρύβεται ανάμεσα στις χυτές ποδάρες της. Όταν τις ανοίγει φαίνονται δυο χείλια σκούρα, λεπτά. Που αν τα τραβήξεις στο πλάι, θα δεις τη ροζ τρυπούλα της, που όπως λέει είναι πάντα υγρή και ζεστή.
Πιστεύω λοιπόν, ότι το κατάλαβες, το εμπέδωσες ποια είναι η απάντηση στην ερώτηση: Τι τρώμε τα Θεοφάνεια;

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *