Ενα όνειρο τρελό, η Lola Johnson
Ενα όνειρο τρελό με 19χρονες, καμπύλες (video)
09/07/2023
Η Krystal Boyd θέλει να γίνει το απόλυτο παιχνίδι σου
Θα γίνει το απόλυτο παιχνίδι της ηδονής (video)
11/07/2023
Ενα όνειρο τρελό, η Lola Johnson
Ενα όνειρο τρελό με 19χρονες, καμπύλες (video)
09/07/2023
Η Krystal Boyd θέλει να γίνει το απόλυτο παιχνίδι σου
Θα γίνει το απόλυτο παιχνίδι της ηδονής (video)
11/07/2023

Τι ζούμε ρε! Ο… χορός των βυζιών από 12 θηλυκά (video)

Τι ζούμε ρε με το Titty Drop.

Το να δεις μια πορνοστάρ γυμνή, ok. Το να δεις, όμως, το θηλυκό της διπλανής πόρτας γυμνό; Τρίβεις τα χέρια και λες… τι ζούμε ρε!
Μπορεί να σιχτιρίζουμε την εποχή μας. Μπορεί να αναθεματίζουμε την τεχνολογία. Αλλά όλα κι’ όλα. Στο… μάτι έχουν γίνει πράματα και θάματα! Πολύ… προχώ η κατάσταση. Και κυρίως, τζαμπέ.
Σκέβου τι γινότανε πριν από λίγα χρόνια. Πορνό και τέλος. Που να δεις, ένα βυζί… Ενα κωλαράκι, ερασιτεχνικό. Που να δεις ένα θηλυκό γυμνό; Θηλυκό σαν και αυτά που συναντάς στον δρόμο, στο σούπερ μάρκετ.
Ενώ σήμερα… Μπαίνεις σε μια σεξουλιάρικη πλατφόρμα και τα βλέπεις όλα. Από ολόδροσα πιπίνια, μέχρι milfάρες ανάφτρες. Από γκομενάκια λιγνά, μέχρι παχουλές, που ξεχειλίζει από το κορμί τους η σάρκα.
Πατάς το play και τα μπανίζεις να τα κάνουν όλα. Να γδύνονται. Να πλένονται. Να παίζουν Titty Drop. Να κάνουν σόλο σεξ με το χέρι ή με τον δονητή τους. Να πηδιούνται με αρσενικά και με θηλυκά.

Τι ζούμε ρε, με δώδεκα ζευγάρια βυζιά

Οπότε μην έχουμε παράπονο. Εδώ είναι τα πρόστυχα τα θηλυκά. Πιστά στο ραντεβού τους, για να παίξουμε… παιχνιδάκια όμορφα, ναζιάρικα, για μεγάλα παιδιά. Που σηκώσουνε μπλούζες και σουτιέν και ξεχύνονται τα λαχταριστά βυζιά τους.
Πάμε να δούμε το μελαχρινό κουκλί, που κοπανάει το σφηνάκι, σηκώνει τη μπλούζα και μας φέρνει στη μούρη τις βυζάρες του. Το άλλο, το μπαμπάτσικο, που βουτάει ένα – ένα τα βυζιά και τα βγάζει έξω.
Να χαρούμε τις δυο ξανθιές με τα αισθησιακά, κόκκινα εσώρουχά τους. Κατεβάζουν τα σουτιέν, χαϊδεύουν τα μαστάρια τους και τσιμπάνε δυνατά τις ρώγες τους. Το ένα από αυτά κατεβάζει το κυλοτάκι για να μας δείξει τον… θάμνο του.
Να φτιαχτούμε με το θηλυκό, που κάθεται στο κρεβάτι του, ολόγυμνο και ζουλάει με το χέρι του τα βυζιά του. Αλλά και με το άλλο. Που σηκώνει τη μπλούζα, έρχονται γκρο πλαν στην οθόνη οι μεγάλες βυζάρες και τσιμπάει τις μεγάλες, σκληρές ρώγες του.
Στην εποχή μας, λοιπόν, την ας την πούμε τρελή, τα βλέπουμε όλα. Τι ζούμε ρε!

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *