Μια νυχτα στον παράδεισο με τη Dana Harem.
Μια νύχτα στον παράδεισο με το βυζαρούδικο ουρί (video)
05/11/2023
Τρέλα για τα ολόγυμνα perfect girls.
11 perfect girls ατίθασα και ολόγυμνα (video)
06/11/2023
Μια νυχτα στον παράδεισο με τη Dana Harem.
Μια νύχτα στον παράδεισο με το βυζαρούδικο ουρί (video)
05/11/2023
Τρέλα για τα ολόγυμνα perfect girls.
11 perfect girls ατίθασα και ολόγυμνα (video)
06/11/2023

Τα κακά κορίτσια μας λιώνουν και μας έχουνε στην πείνα (video)

Τα κακά κορίτσια κάνουν ότι και η Pierced_Bby.

Εκεί εμείς. Μυαλό δεν βάζουμε. Κολλημένοι με τα άτακτα, τα πονηρά, τα πρόστυχα. Αυτά που τα λέμε: Τα κακά κορίτσια.
Εκείνα που μας βασανίζουν. Που εκμεταλλεύονται την αδυναμία μας. Την καψούρα που τους έχουμε. Που μας παίζουν σαν σκυλάκια. Που μας σέρνουν από τη μύτη. Διότι ως γνωστόν, το μουνί σέρνει καράβι.
Τρέχουμε ξοπίσω τους. Πατάμε κάτω τον εγωισμό μας και τα παρακαλάμε. Ασε δε που πάει σύννεφο το καψουροτράγουδο. Αγάπα με, γίνομαι δρόμος να περάσεις, πάτα με. Εχω ανάγκη από σένα, νιώσε με, αγάπα με.
Ξανά – μανά στη θλίψη από τον ανεκπλήρωτο έρωτα. Αγάπα με, γιατί να ζήσω χώρια σου δε γίνεται, νεράκι η ζωή μου και θα χύνεται, στις πέτρες δίχως νόημα γι’ αυτό, αγάπα με. Δεν εννοούμε να καταλάβουμε πως όσο σερνόμαστε το παιχνίδι είναι χαμένο.
Ενα τέτοιο κακό κορίτσι είναι και το θηλυκό της διπλανή πόρτας, η Pierced_Bby. Τα είχε με κάποιον που της φερόταν σαν σκουπίδι. Και πολύ σου πέφτω, της έλεγε. Ποιος θα γυρίσει να σε κοιτάξει, της τσαμπούναγε.

Τα κακά κορίτσια γουστάρουν τα λιγούρια

Μέχρι που την παράτησε και η μικρά έπεσε στην κατάθλιψη. Οπότε τι σκέφτηκε να κάνει; Ανοιξε λογαριασμό στο Reddit όπου ανέβαζε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο. Ο κακός χαμός έγινε.
Πέσαν τα λιγούρια να τη φάνε. Κούκλα την ανέβαζαν, θεά την κατέβαζαν. Οι βυζάρες σου, ο κώλος σου, το πράμα σου. Που θα του κάνω και θα του δείξω. Βροχή τα παρακάλια για ένα ραντεβού. Για ένα τηλεφώνημα, έστω.
Που, όμως η ξανθιά. Είχε γεμίσει, βλέπεις, αυτοπεποίθηση και πλέον παίρνει την εκδίκησή της, για τον μαλάκα της. Δεν πάει σου λέει να παρακαλάτε! Στη γραμμή θα μπείτε όλοι και όσο κι’ αν λιώνετε… φάτε μάτια ψάρια.
Κι’ αντί να βρεθεί ένας να της πει, άντε γραμμήσου, εμείς εκεί. Καψούρα κι’ άγιος ο θεός! Αλλά τι να κάνουμε; Πώς να μην λιώνουμε για τα στρογγυλά βυζιά της; Για τις μικρές ρώγες της που τους έχει κάνει piercing;
Πώς να μην λαχταράμε τον αχλαδωτό κώλο της; Τα φοβερά καπούλια της. Πώς να μην θες να τελειώνεις στην τρυπούλα που έχει ανάμεσα στα πόδια. Η οποία, όπως λέει το θηλυκό, είναι στενή και σφιχτή. Θα τη βρεις ΕΔΩ
Αλλά έτσι είναι. Μουνόδολοι θα είμαστε για όλα αυτά τα θηλυκά. Τα κακά κορίτσια.

RECOMENDED

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *